AKTUELNO

Afera aferu stiže, a koliko vidimo – biće ih još više.

Najpopularnija emisija na RED TVu, „Pitam za druga“, gledaoce vodi kroz komentarisanje najzanimljivijih momenata sadašnjih i bivših rijaliti učesnika. Pored gostiju u studiju, tu su i telefonska uključenja, a ovog puta najatraktivnija voditeljka RED TVa, Ana Radulović, ugostila je Nenada Čokovana – novinara emisije Ekskluzivno na TV PINK.

Ana Radulovič želela je sa Nenadom Čokovanom da diskutuje o učešću mlade stanarke Bele kuće Jovane Cvijanović. Javnost je upoznata o njenim mnogobrojnim aferama, sa mahom zauzetim muškarcima sa javne scene – nakon njenih priznanja region se ne smiruje, a Nenad je svakako dao svoj sud.

„Jovana mi je hit, jer je toliko imena spomenula i toliko je afera imala sa zauzetim muškarcima. Meni je sve istina dok se ne dokaže suprotno. Gde ima dima ima i vatre – to se više puta dokazalo u rijalitiju. Toliko je imena spomenulu i kada je shvatila da se njen moral dovodi u pitanje onda je malo prikočila. Međutim, kako je vreme prolazilo ponovo je krenula sa novim imenima. “ – rekao je Nenad.

Ana se nadovezala da je Jovana odmah rekla u svom profilu da pati za određenim reperom i da je tonegde moglo da nas navede u kom pravcu će ići priča.

Foto: Printscreen YouTube

„Jovana je ispala najveća zavodnica na estradi. Poznati koji žele određene afere traže osobu koja im najviše za to odgovara, a oni nisu predvideli da ta osoba može da uđe u rijaliti i druga stvar – zanesu se i više ni ne razmišljaju šta će tu biti. Ograđujem se – možda je sve što je navela istina, možda apsolutno ništa nije istina. Ali ako jeste, znamo da su svi muškarci koje je spomenula uspešni i poznati i to je njena taktika da bi dobila što veći publicitet u rijalitiju. Dešava se da osobe koje su u Jovaninoj poziciji budu ogorčene – jer ljubav koju su očekivali ili im je bila obećana im nije uzvraćena. Ono što se obećavalo – nije ispunjeno i onda se svete. Ako pričamo u privlačenju publike i popularnosti, Jovani je to uspelo. To je zaista jedna velika afera da imate devojku koja je bila u rijalitiju sa toliko poznatih ličnosti iz različitih profesija, pri tom kaže da ih ima još.“ – zaključio je Nenad.

Novinar i voditeljka su se složili da bi apsolutno fantastično bilo kada bi Peđa Medenica došao u ELITU dapeva na čuvenoj žurci.

Autor: S.P.