AKTUELNO

Otkako je saznao sa Jeleninu aferu sa Rajačićem ne može da se obuzda!

U emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Milošević" došlo je do još jedne žestoke svađe između Jelene Marinković i Ivana Marinkovića.

- Da li ima veće gluposti da žena sa burmom na ruci dozvoljava muškacu da je mazi po polnom organu? Neko te dira, a ti gledaš da li je dirao po levoj ili desnoj strani. Ja tebe ne vređam, nisam te nijednom uvredio, niti te nazvao kaok sam nazivao ove žene - govorio je Ivan.

- Kako ti si bolestan - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

- Vidi se koliko ovo njega boli, čovek je razvaljen, a ti ga i dalje razvaljuješ. Ti si bolesnica, bar ćuti - dodao je Janjuš.

- Stavite me na poligraf da li sam je prevario, a moga sam milion puta. Nisam naznaku dao. Ja sam njoj rekao da me je gledala 24 časa na tv-u, a ona je bila sama devet meseci... Nikad joj ništa nisam rekao - pričao je Marinković.

- Da li je pričao kad nisu stigle cigarete da sam sigurno otišla iz stana? - upitala je Jelena.

- Imao sam paranije. Ti si posle svega ušla sa mužem sa kojim si se venčala 15. septembra i nakon tri meseca daješ da ti neko dira polni ogran. Drago mi je da se boriš sama protiv svih, a dok sam te branio tresla si se i ćutala. Ovo znači da si mi sve radila iza leđa i da me nisi volela. Zaključujemo ovaj razgovor, a ti nastavi sa svojim dečkom. Treba da spavate zajedno, Jovana, pomiri se sa tim. Treba ono sa poruka da pretoče u javnost. Nemoj da ti padne na pamet da dolaziš u Dalmatinsku. Moj advokat neka zove Geru, ključevi da se dostave - pričao je Ivan Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.