AKTUELNO

Čitava Bela kuća ostrvila se noćas na Aneli Ahmić, nakon njenog suočavanja sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji je duboko razočaran njenim ponašanjem. Naveo ju je najbezosećajnijom osobom zbog njenog ponašanja nakon njegovog povratka u "Elitu" posle porodične tragedije, veoma ga je povredilo njeno druženje s Danijelom Dujkovićem Munjezom, a naročito to što mu je prećutala izvesnog Alena, o kom je pričala sa majkom tokom novogodišnjih poseta porodica.

Aneli je priznala da se s Alenom ranije simpatisala, ali da je reč o porodičnom prijatelju s kojim nikada ništa nije imala. Međutim, Janjuš je razočaran, a njegovu stranu drže brojni učesnici "Elite", koji su izneli noćas niz kritika na račun ponašanja Aneli, koja je doživela emotivni slom, te je preplakala noć i ratovala sa brojnim cimerima.

Sve ovo pomno je pratila i njena sestra Sita Ahmić.

Na ono sve sinoć mogu da kažem užas, ukućani su skočili na nju kao da je učinila nešto jezivo. Na kraju, šta je uradila?! Ok, pogrešila je, ali zar je to vredno onakve predstave i onog linča?! Ne znam, videćemo kako će se ovo odvijati - priča Sita, koja veruje da će njena sestra i Janjuš izgladiti narušeni odnos.

Foto: Pink.rs, Instagram Printscreen

Janjuš se bori sam sa sobom i ja znam da on nju voli, u suštini znam da će se oni pomiriti. Ako ih ovo razdvoji, onda to nije ni bila ljubav - opet kažem, videćemo narednih dana šta će se dešavati - priča Sita za Pink.rs.

Pitali smo je i kako reaguje na Janjuševe, ali i tvrdnje brojnih drugih učesnika "Elite", da je Maja pokazala mnogo više ljudskosti, empatije , saosećanja s Janjušem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne slažem se s tim. Aneli je otišla u sobu i plakala sat vremena, šta je to Maja pokazala više?! Ne, nije, nego manje - posle je pila s Miljanom kako mi se čini i to nije u redu da se Aneli stavlja na teret, ali ja ga opet mogu razumeti, pošto je povređen i ranjen zbog svega što ga je snašlo. Volela bih da Aneli ojača i da pusti, pa nek bude šta bude - završava Sita za Pink.rs.

Autor: D.T.