AKTUELNO

Supruga Novaka Đokovića otkriva sve detalje svog humanitarnog rada.

Jelena Đoković, žena najboljeg srpskog tenisera bila je gost na Ekonomskom fakultetu proteklog dana, a nakon predavanja otkila je šta je cilje fondacije ''Novak Đoković''.

Foto: e-stock/Stefan Filipović

- Ja sam ovde da prenesem svoju strast prema humanitarnom radu i da im prenesem neka naša iskustva - kazala je Jelena.

Đokovićeva supruga smatra da u medijima humanost treba da ima mesta.

- Mi smo se pojavili na sceni u Srbiji pre 5-6 godina. Postojala je neka vrsta mišljenja o tome da nije u redu da pričamo javno o humanosti i da nije u redu da pričamo da pomažemo drugima. Mi našim primerom želimo da pokažemo da je humanost ta o kojoj treba da pričamo - objasnila je ona u ''Premijeri''.

Foto: YouTube screenshot

- Čini mi se da se sada na tu temu više priča. Mislim da sada sve više i više ljudi želi da čuje kako im se to pomaže, a ne kako im se odmaže - dodala je gospođa Đoković.

Ništa im nije teško jer znaju svoj cilj.

- Mi smo usmerili našu energiju na dugoročni rad i nije nam teško da izaberemo projekte jer znamo šta nam je mislija i vizija - rekla je Jelena.

Gospođa Đoković otkriva da joj je drago što je nečija inspiracija, ali ne smatra da je idealna žena.

- Ono što vi vidite, to sam ja. Da li sam dobra ili nisam, da li sam primer ili nisam, to je na vama. Mislim da ni u jednoj religiji ni u jednom obrazovanju nije smisao da nekoga idealizujemo. Ako moj primer može da bude nečija insiracija, super. Ako ne može, učite iz mojih grešaka i budite bolji - objasnila je Jelena Đoković.

Autor: B. Radonić

#Jelena Đoković

#Novak Đoković

'