AKTUELNO

O prevari Anite Stanojlović nad Jovanom Tomić Matorom danima unazad bruji region i jedna je od najaktuelnijih tema. Naime, one su izgovorile sudbonosno "DA" ovog leta na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, a kako Matora kaže, Anita nije htela da joj se zavetuje na večnu ljubav, jer nije htela, kako je tada rekla Matoroj, da obećava, da se ne bi izjalovilo.

No, međutim, popularna tiktokerka Matea Car prilikom gostovanja na TV Pink govorila je o njenom i Anitinom odnosu, te je istakla da ju je Stanojlovićeva zvala pre nego što je trebala da izađe pred oltar, govorivši joj, kako kaže, da ne želi da se uda, te je takođe i istakla da zna detalje sa Anitine i Matorine svadbe, koje znaju samo oni koji su u tom momentu i bili tu.

Foto: Pink.rs

Takođe, ono što je mnoge zapanjilo jeste da je Anita tražila od "tattoo" majstora koji je bio na svadbi i tetovirao goste, kao znak sećanja na svadbu, da istetovira nešto što će je podsećati na Mateu, tj. tražila je kapljicu vode, jer joj je Matea u prepiskama koje je javno obelodanila, rekla da može da istetovira "kapljicu vode", jer je Matea u horoskopu vodolija.

S tim u vezi, oglasila se i bivša zadrugarka Milica Dugalić, koja je ovom prilikom žestoko oplela po Aniti i njenoj mami Angelini, te je i otkrila da je načula da se Anita tokom leta, dok je takođe bila sa Matorom, čula sa poznatim pevačem, Jocom Stefanovićem.

Foto: RED TV Printscreen

Nešto mi jave...Evo na primer, da prokomentarišemo najaktuelnije. Ja sam čula davno da je Anita neko ko juri nekoga sa lovom. S obzirom na to da je njen um plitak i da ne može da svari frajere neke, ona je našla Matoru koja je srčana i koja je pre svega dobar čovek. Empatija je kod nje vrlo izražena, a onda je to ova podmukla devojka iz provincije to iskoristila, kao što je mislila da će iskoristi ranije neke druge stvari...Evo na primer, ja sam čula da se ona letos muvala sa Jocom Stefanovićem. I da je tu bilo još svega nečega, da je imala neki zahvat u bolnici jer je doživela neke druge stvari. Ona će sama reći šta se dešava - istakla je Milica, te je dodala:

Foto: Instagram.com/@jovan.s.stefanovic

- Ne verujem da se ona u Matoru zaljubila, od odmah mi je delovalo da je Matora tipovana, prvo, da bi ostala u "Zadruzi", a onda je muvala čitavo leto i živela na njen račun. Njena mama je inicijator svega, koliko bih ja sada procenila. Ona je Aniti dala povod, razlog i ideju da dođu u Beograd, da budu blizu javnog mnjenja, ona je mlada...Za dete?! Šta ih boli uvo što ima dete - rekla je Milica.

Za sam kraj, ona je dala svoj sud i na temu mogućeg pomirenja Anite i Matore, istićući da ne može da se zakune u Matoru, jer je njoj, kako je rekla, izražena empatija.

Foto: E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ; USTUPLJENE FOTOGRAFIJE/PRIVATNA ARHIVA; PINK.RS; GOOGLE MAPS

Ja u Matoru ne mogu da se zakunem, zbog toga što je kod nje prenaglašena empatija. Ona je toliko dobra i sažaljiva, ko god da je zatražio pomoć od nje, taj je imao. Znamo njenu vezu sa Sanjom Stanković, Sanja je bila kraljica i ostala je za sva vremena. Da li se ona tako ponaša prema Aniti?! Pa ne, ponaša se kao starija sestra - rekla je bivša zadrugarka.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

@radio.svetski

#zadruga #zadrugaelita #zadrugaelita7 #elita7 #milicadugalic #matora #anitaamatora

♬ original sound - RADIO SVETSKI

Autor: N. Ž.