AKTUELNO

Velika prašina u medijima podigla se kada se otkrilo da se Anita Stanojlović na dan venčanja sa Jovanom Tomić Matorom, koje je bilo na Svetom Stefanu, dopisivala sa hrvatskom tiktokerkom Mateom Car, a dalji razvoj situacije potpuno je šokirao sve kada se povela polemika oko toga da je Anita tipovana, tj. da je svadba sa njom već bila planirana unapred.

Anita Stanojlović nakon što su se razotkrile njene prepiske sa Mateom Car, nastavila je dalje i pored osuda većine ukućana, te je uplovila u vezu sa Anđelom Rankovićem. Tom prilikom, Anita je otkrila mnoge prljavštine iz njihovog odnosa, a ono što su mnogi počeli da komentarišu jeste da je Anita bila tipovana za svadbu.

Naime, pričalo se o tome da je Matora htela da napravi svadbu sa Anitom u marketinške svrhe, a sada je mreže usijao jedan Matorin komentar koji su mnogi protumačili kao dokaz da je ipak Stanojlovićeva bila u pravu, tj. da je bila tipovana.

Foto: Privatna arhiva/Ustupljene fotografije

Ona je objavila fotografiju 10. jula, samo dan nakon Anitinog napuštanja šeste sezone rijalitija "Zadruga", sa kumom Tamarom i prstenom na njenom ruci, a odgovor na Tamarin komentar sve je zapalio.

Matora je odgovorila na Tamarin komentar sledeće:

- Samo što će naša svadba biti for real (stvarna) - napisala je Matora u komentaru, što su mnogi protumačili kao dokaz da je Anita tipovana za svadbu u marketinške svrhe.

Kako je to izgledalo, pogledajte i uverite se sami u galeriji ispod:

Autor: pink.rs