AKTUELNO

Bivša učesnica "Elite 7", Jovana Tomić Matora u "Zadruzi 6" upoznala je Anitu Stanojlović s kojom nije želela da uplovi u vezu pred kamerama, ali su je na kraju ozvaničile brakom i to gala venčanjem na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, a kako je usledio razvod u "Eliti", Matora je sada, kako saznajemo, prodala venčane burme.

Jovana Tomić Matora, bivša učesnica "Elite 7", razvela se u rijalitiju od Anite Stanojlović, pobednice "Elite", te su tako i za crnim stolom imale žestoke verbalne okršaje u kojima su pljuštale uvrede, a tom prilikom više puta se nametalo pitanje: Šta će Matora raditi s venčanim burmama?

Foto: Privatna arhiva/Ustupljene fotografije

Naime, ona je govorila u više navrata da će iste prodati i pare potrošiti sa Markom Đedovićem u kafani, a kako su njih dvoje zaratili, kako saznaje portal Pink.rs ona je burme prodala Nebojši Bojoviću, te je rešila da te pare potroši u kafani.

Ekipa portala Pink.rs pored saznanja, došla je u posed fotografije iz kafane na kojoj su upravo Matora, Nebojša, ali i Osman i Kristina Karić, kao i njihova drugarica Bucka.

Foto: Privatna arhiva

Autor: Nikola Žugić