AKTUELNO

Druga svađa u dva sata.

Ukućani su danas dobili novi zadatak, a to je da što više vremena provedu u katronskoj kutiji. Kada se čuve zvučni znak, potrebno je da zamene svoja mesta. Nakon što je ovonedeljni vođa Bane Čolak, pročitao pismo Velikog šefa o ovom zadatku posvađali su se Lepi Mića i Miljan Vračević.

Foto: RTV Pink

Vozač je pao na provokaciju Lepog Miće, koji je rekao da bi zbog Miljana bilo najbolje da se uvede knjiga žalosti, jer se ovaj zadrugar prečesto žali na sve. Vračevića su ove reči i više nego pogodile.

Možeš samo da me mrziš. Promeni čarape kralju! Bane imaš gaće?! Ti si bre jedna mala veverica koja je došla u 60 godina da jede kikiriki. Možeš za ku*ac da me povučeš. Ti meni da praviš knjigu mrtvih - pričao je Miljan.

Foto: RTV Pink

Pi*ko jedna. Lesi! Pi*kice jedna! Ti si pi*ka jedna! Pi*ko! Ti si Anin ker! Ti si Anina pudlica! Čuvaj Anu pudlice! Ti si njen ker! Ti si mala kuca! Pseto jedno! Ološu! Ajde, zove te Ana da te veže! Idi čuvaj Anu! Ušao si kao potrčko, m'rš tamo! Dajte kost za pseto! Pseto Ane Korać! Imaš četvoro dece, čuvaš Anu Korać - vikao je Lepi Mića na Miljana.

Foto: RTV Pink

Retardu, nema te! Majmune jedan gumeni! Ajde budalo, vidi te kljove. Ja ću te je*ati zbog one knjige umrlih! Ja ti decu ne uzimam u usta. Ne otvaraj tu priču da te ne napušim kur*em! Hoće on da bude drug sa Lunom, a može deda da joj bude - nastavio je Miljan.

Kako je izgledala ova svađa između Lepog Miće i Miljana Vračevića, zbog čega je moralo da reaguje i obezbeđenje, pogledajte u video-klipu ispod ovog teksta.

PROČITAJTE: UNOSILE SE JEDNA DRUGOJ U LICE, OBEZBEĐENJE SMIRIVALO SITUACIJU: Kija i Jelena prvi put u OZBILJNOJ SVAĐI!

Autor: S. K.

#Miljan Vračević

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'