AKTUELNO

Druga svađa verenika za manje od pola sata!

Sveže veren par Maca Diskrecija i Bora Santana, brže-bolje uspeli su žestoko da se posvađaju. Muzičar je skočio na svoju izabranicu kada mu je zamerila što je stao na stranu Saške Karan koja ju je napala jer je Diskrecija seckala povrće na podu. U besu, nakon Macine zamerke, Santana je verenicu uhvatio za vrat i gađao predmetima na koje je nailazio.

Foto: RTV Pink

Nekoliko minuta od ove situacije, stiglo je pismo Velikog šefa, koji je obavestio stanare o posledicama koje će imati Bora Santana, a tada je došlo do nove svađe između Bore i Mace.

Bude li kazna, videćeš! - rekao je Bora Maci.
Evo, kaže da mu je bitnija kazna nego ja! Meni pretiš Boro? Mrš bre! Jesi li ti mene napao ili ja tebe? Bude li kazna, videćeš, naravno da će biti - odgovrila je Diskrecija.

Foto: RTV Pink

Bude li, završili smo! Tek ćeš dobiti, gde god te na ulici budem video! Bogom ti se kunem - nastavio je Santana.

Veliki šef doneo je odluku da Boru kazni direktnom nominacijom zbog agresivnog ponašanja prema Maci, nakon čega su ostali ukućani izneli svoje stavove o odnosu ovih ukućana.

Foto: RTV Pink

Ovo je pravo stanje njih dvoje! Konačno da se ta skalamerija završi i konačno da se ne radi više ništa na silu. Bora očima ne može da je gleda - izneo je svoj stav Lepi Mića.
Ja Boru poštujem i sve, ali stvarno je preterao. Devojka šta god da radi, ne treba tako. Agresiju neću podržim - rekla je Luna.

Foto: RTV Pink

Kada je mišljenje svojih cimera i Bora Santana je progovorio o svemu i počeo sebe da pravda rečima kako više ne može da trpi Macino ponašanje. Muzičar je dodao i kako bi bio najsrećniji kada bi ga nominacija, kojom je kažnjen, poslala kući, jer sebi ne želi probleme u odnosu sa ženama.

Ispadam nasilnik zbog budale koju očima ne mogu da gledam - dodao je Bora.

PROČITAJTE: SKOČIO NA SVOJU VERENICU ZBOG DRUGE: Maca PLAKALA posle OVOGA ŠTO JOJ JE URADIO BORA! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Bora Santana

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

'