AKTUELNO

Velika svađa u Beloj kući.

Večerašnja emisija "Pitanja novinara" uzdrmala je Belu kuću i podgrejala emocije među zadrugarima, a naredno pitanje pripadnici sedme sile uputili su Lepom Mići.

Da li mislite da zato što Ana ne odgovara konkretno na pitanja, njihova veza ne deluje stvarno - glasilo je pitanje za pevača.
Da naravno, zato što odgovara kao lutka - potvrdno je odgovorio Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si glupa, ne kapiraš. Novnari sledeći put ponesite bukvar - dobacila je Aleskandra Subotić svojoj ljutoj suparnici Ani Korać.
Ti si ta koja fejkiraš, mene zaobiđi folirantu. Glumiš žrtvu i živiš u svojim lažima. To što se vama ne sviđa moj odgovor i zato me svi napadata. Ja mogu da odgovorim onako kako želim - odbrusila je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, onda je usledila žestoka svađe Miće i Davida Dragojevića u koju su se povremeno ubacivali Ana, ali i Aleksandra.

Ona radi jako pogrešne stvari u svom životu. Treba da odgovori na pitanja koja joj se postavljaju. David pokušava da napravi stav da se za njega i Anu ne sme ništa reći, kao što je radio sa Aleksandrom - započeo je pevač.
Naravno da neće Ana da priča sa prijateljima preko kamere. Ja sam morao da raskinem sa njom preko kamere jer nisam imao drugi način - vikao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Ja se nikad nisam zabavljao zbog para, a ti jesi. Lagao si sve. Produkcijo, molim vas, napravite kompilaciju kako se ponašao prema Aleksandri i kako prema Ani, ako nađete jednu razliku - rekao je Mića, ali nije uspeo da dovrši rečenicu.

Foto: TvPink Printscreen

Boli me što sam izgubila dve godine pored tebe, klošaru, ovo je isto s*anje, isto rastojanje - navela je Subotićeva.

Zatim su Aleksandra i Dragojević ponovo počeli da iznose nove detalje iz svoje veze, koja je pukla upravo zbog Koraćeve.

Za hiljadu eura nedeljno je radio u Americi, ja mu sredila lično, da je sam radio ne bi dobio ni trista - vikala je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SVI SE ODRIČU NJE? Ana saznala da ju je Soraja otpratila sa Instagrama, pa prebledela od muke: Ja ću to rešiti kad izađem! (VIDEO)

Sve ovo ćeš morati da dokažeš na sudu, a za sve ostalo ću da sviram jedno violončelo - rekao je David kroz osmeh.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'