AKTUELNO

Ukućani iz dana u dan vredno obavljaju zadatke koje im zadaje Veliki šef, pa se tako i Žiža potrudila da odradi svoj deo posla.

U toku akcije čišćenja šargarepe i crnog luka, Žiža Stojanović se u društvu Mikija, Saške i Milana pohvalila kako je očistila nekoliko kilograma šargarepe i time podstakla prisutne zadrugare da joj čestitaju s obzirom da ona to nikada pre nije radila.

Foto: RTV Pink

Naime, Žiža Stojanović je jednom prilikom izjavila da se time nikada nije bavila, čak ni u svojoj kući i da je njen posao bio isključivo gluma. Ona je, ipak, želela da bude deo tima i time pokaže zahvalnost Velikoj kući.

Popularna glumica izjavila je da je zahvalna produkciji zbog svih mogućnosti koje joj "Zadruga" pruža u najpopularnijem rijaliti šou programu.

Foto: RTV Pink

Niko od zadrugara nije ostao ravnodušan na Žižin trud i zalaganje za ovaj zadatak, zbog toga su joj odali počast i priznanje iako se to ne dešava često.

Žiža zvanično ti čestitamo što si ovo očistila. Ovo je Žiža očistila - Stojanović Žiža! - pokazao je Miki vreću očišćene šargarepe.
Čestitam, bravo! Ovo je gospođa Žiža Stojanović naša glumica, pokondirena tikva! Još 200 puta, ona! - rekla je Jovana.

Foto: TvPink Printscreen

U ime kolektiva, želim da pokažem javnosti i Žižinim kolegama. Ona ima 40 godina karijere, došla je ovde prvi put i adaptirala se, ovo je njenih ruku delo! Ovo je očistila Žiža Stojanović, nije ni Mira Banjac, ni pokojna Ružica Sokić, ovo je očistila Žiža Stojanović. - našalio se Milan.
Ajmo aplauz! Bravo za Žikulicu! Ja mislim da bi Žikica trebalo da dobije kilogram kulena i čajne, još jednom bravo! - bila je iskrena Saška.

Zadrugari su se i šalili, ali su bili i iskreni povodom ovog čina zbog kog je Žiža bila izuzetno srećna. Ona smatra da je zaslužila svaku pohvalu. A da li se još neko od zadrugara pridružio ovim čestitkama, pogledajte u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.

Autor: K.R.

#Žiža Stojanović

'