AKTUELNO

Kako Veliki šef svakodnevno u najpopularnijem rijaliti programu zadaje zanimljive zadatke ukućanima u Beloj kući, tako je i ovoga puta igrom istine podstakao takmičare da nastave sa otkrivanjem velikih tajni.

Iako se tokom četvoromesečnog boravka ukućana u Beloj kući otkrilo mnogo spektakularnih tajni kako iz rijalitija tako i privatnog života, oni bez dlake na jeziku i te kako imaju zanimljivosti na koje posebno obraćaju pažnju.

Foto: RTV Pink

Igrom istine kojom Veliki šef često podstakne zadrugare da otkriju velike tajne koje pokušavaju da skrivaju jedni od drugih,  Miljan Vračević imao nedoumicu koju je želeo da reši sa Banetom Čolakom i pitao ga nešto što je izazvalo sumnju i ostalih zadrugara:

Foto: RTV Pink

Ko ti je rekao i od koga je krenula priča za Marka Miljkovica da je gej i da mu se neko ovde svidja.. i tako ta priča? - pitao je Miljan.

Bane je burno odreagovao na ovo pitanje s obzirom na to da je i sam naveo da su to spekulacije koje je čak i o sebi čuo.

Više osoba mi je to reklo, to je pomenula Dragica koja je rekla da se i za mene priča to isto, a da se isto priča za Marka napolju i onda sam ja čuo priču od gospođe Milice ...i onda smo Miki i ja komentarisali i pitao sam Mikija:,, Da li je moguće"? I onda je Miki rekao:,, Daj brate, nema veze s vezom i to je to. Ja ništa ovde nisam slagao i sve sam priznao i rekao sam šta se desilo i to je to - obrazložio je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da Marko Miljković u ovom rijalitiju još uvek nije uplovio u emotivnu vezu sa nekom od zadrugarki, pretpostavlja se da su njegovi postupci podstakli pojedine ukućane na takvo razmišljanje. Šta je zaista istina i kako je Marko odreagovao na ovu konstataciju pogledajte video koji se nalazi ispod ovog teksta.

K.R.

#Bane Čolak

#Marko Miljković

#Miljan Vračević

'