AKTUELNO

Žiža iskreno o svojim cimerkama.

Sinoć je u Zadruzi bio organizovan prvi izbor za misicu i mistera najspektakularnijeg šou programa. Ko su oni, možete pogledati ovde!

Nakon toga, stiglo je i pismo velikog šefa, a dok je čitao isto Marko Janjušević je upseo da isprovocira Macu Diskreciju, rečenicom, koju je sam dodao:

Maca Diskrecija ima veliki pozdrav, za nju koja je druga, ali od pozadi. - izjavio je Janjuš, koji je od Mace odmah dobio opasan odgovor!

Foto: Pink.rs

POGLEDAJTE: NAJBOLJA SAM RIBA, KOJU NEĆEŠ IMATI! Maca jasno dala do znanja sa kojim cimerom neće spavati! (FOTO+VIDEO)

Nekoliko sati posle te rasprave, u spavaćoj sobi, glumica Žiža Stojanović, posle iznenadne posete zanosne crnke, koja je imala nameru da je ometa u spavanju, upoređivala je tu tajanstvenu devojku sa Macom:

Foto: TvPink Printscreen

Da se ne ljuti Maca! Da ti kažem, Maca je slatka, ženstvena, ali prešišala je sve! Sve! Kad ti ja kažem, a razumem se sto godina u to! Mile ona je sačuvaj me bože! - jasno je do znanja Žiža dala ostalim stanarima da joj se ipak više sviđa zanosna crnka!

Sreća pa Maca ovo nije čula, jer bi u suprotnom sigurno burno reagovala, pošto je Diskrecija poznata kao neko ko teško podnosi negativne komentare na svoj fizički izgled.

Autor: S.K.

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#Žiža Stojanović

'