AKTUELNO

Popularni pevač Sloba Radanović sitno odbrojava do dana kada će postati otac! Njegova supruga Jelena u podmakloj je trudnoći, porođaj se očekuje svakog dana, a lepa trudnica se oseća odlično.

Kontaktirali smo Slobu, koji nam je u kratkoj izjavi otkrio da Jelena još uvek nije u porodilištu, ali da prinovu očekuju do kraja nedelje.

Ne znam odakle priče da smo u porodilištu, evo Jelene kod kuće (smeh). Porođaj će biti do kraja nedelje, verovatno - ljubazno je poručio Radanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevač je ranije, u izjavi za TV Pink, priznao koliko se raduje prinovi.

Jedva čekam! Iskreno, mislim da je to neka svrha života i da je to najbitnije na ovom svetu. Sloga, mir, porodica i ljubav, samo je to važno. Trudim se da mi svaki dan bude ispunjen pravi merama vredonosti i duhovnim stvarima. Uvek sam zahvalan na svemu što mi se dešava, bilo loše ili dobro, zunam da to Bog na kraju nagradi. Kada dođe beba, smanjiću obim posla kako bih bio sa porodicom - ispričao je Sloba koji je tada, u emisiji "Premijera - Vikend specijal", priznao da će se dečak zvati Damjan.

Foto: Instagram.com/jeja.radanovic

Razmišljali smo o dosta o imenu, gledali smo neka starija imena. Inače jedno od mojih omiljenih mesta je manastir Zočište, to je manastir koji je posvećen Svetim Vračima, Kozmi i Damjanu, tako da eto, to je isto jedan od razloga - otkrio je Radanović.

Foto: E-Stock, Pixabay.co, Pink.rs

Autor: D.T.