AKTUELNO

Tvrdi da nije kriva za propali brak stjuardese i pevača.

Luna Đogani prošle noći primetila je da Slobina žena Kristina Kockar priča sa njim samo kada su sami. Zbog toga se prvo iznervirala, a zatim se posvađala sa dečkom kome je poručila da ide kući!

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kada je prošla svađa, Luna je o svemu pričala sa Anđelom Vešticom koja tvrdi da Kiju poznaje oko devet godina i sa Tanjom Jovićević. Pevačica je rekla Luni kako je daleko od svih ostalih ukućana zbog Slobe.

Ono što vidiš za stolom, to je moja maska! Ona je tu da nas rastavi! Nosi njegove majice, priča sa njim kada ja nisam tu... Ljudi šta je sa vama? Oni ne mogu da se pomire, jer on voli mene! - sigurna je Luna u svoju ljubav.

Foto: RTV Pink

Radanovićeva devojka je zatim pitala svoje cimerke kako bi se one osećale kada bi se zaljubile u dečka koji je oženjen. Istakla je i kako je proteklih dana uvek izlazila Kristini u susret.

Patim mesec dana, tvrdim da nismo zajedno... Zbog njega! Smuvamo se i onda dođe njegova žena koju moram svaki dan da gledam ovde! - pričala je Luna.

Foto: Printscreen

Anđela je rekla kako je u toku dana pričala sa Kijom o Luni, ali da od Kristine nije dobila povratnu reackiju, dok je Tanja poručila Luni da ima razumevanja prema Slobi jer on mora da razgovara sa svojom ženom, kako bi rešili sve probleme koji su nastali.

Borim se mnogo i mnogo mi je teško, ali neću dozvoliti da nas bilo ko rastavi, jer je to muškarac koji će biti moj! Ja nisam kriva što se njihov brak raspao! Da nisam bila ja, bila bi neka Kristina, Marija, Žaklina, Jelena... Njemu je najgore! Ona da ima svoj život, ne bi došla ovde! - rekla je Đoganijeva.

PROČITAJTE: BIVŠI MUŽ DIVNE DNK ULAZI U ZADRUGU? Marku neće biti dobro kad ga bude video! (FOTO)

Autor: S. K.

#Anđela Veštica

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Tanja Jovićević

'