AKTUELNO

Novi detalji iz braka stjuardese i pevača.

Kristina Kockar žena pevača Slobe Radanovića koji je u emotivnoj romansi sa Lunom Đogani, sinoć je ušla u rijaliti program "Zadruga" i pomrsila konce zaljubljenim ukućanima. Radanović je sa svojom suprugom u toku noći vodio dug razgovor od nekoliko sati.

Foto: TV Pink Printscreen

Tom prilikom Kija mu je rekla da su svi razočarani u njega, da mu je zamerila što ju je ogovarao sa Lunom po ćoškovima i da između nje i pevača nikada nije bilo hemije. Kristina je sve vreme blogerku nazivala njegovom "đevojkom".

Foto: RTV Pink

U jednom trenutku ona je izgovorila i od kada je krenulo rasulo u njihovom braku. Žena ga je prisetila šta joj se dešavalo pre dve godine, ali i kakva je situacija bila u njihovom životu nekoliko dana pred Slobin ulazak u "Zadrugu".

PROČITAJTE: JA ĆU DA PRSNEM ZBOG KIJE! Luna se uplašila da joj Kristina ne otme Slobu, pa ga ucenila! (VIDEO)

Ti dobro znaš. Ja tebi govorim da je ono što se meni desilo onda bilo u istom trenutku kada sam morala da idem na operaciju. Tebe je to prošlo, mene nikada neće. Meni je to srušio ceo svet. Ako sam ja imala tu operaciju i taj problem, a ti si moj dečko i hemije nije bilo, a ja sam tebi govorila: Slobodane, hoću da se razvedemo, jer smatram da ti ne zaslužuješ tako nešto - rekla je Kija.

Foto: RTV Pink

Ti si rekla da ćeš se razvesti zbog moje koristi. Nikada nisi rekla da ćeš se razvesti od mene, jer ti smeta nešto. Nisi htela da me voziš u karantin. Rekla si mi da me ne začudi ako ne budem imao ženu kada izađem - izjavio je Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Sloba je osim sa ženom sinoć razgovarao i sa devojkom Lunom Đogani, koja mu je obećala da će njihova veza pući ako čuje samo jednu laž od pevača. Danas u toku dana pevač je plakao, jer mu je bilo jako teško zbog svega, a tešila ga je upravo Đoganijeva.

PROČITAJTE: NJIHOV PRIJATELJ SE LOŽI NA SLOBU: Kija otkrila VELIKU TAJNU! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'