AKTUELNO

U svađu oko kreveta su se uključili i ostali zadrugari koji su po ovom pitanju imali jasan stav.

Rasprava oko kreveta i oko toga gde će ko spavati ovog jutra u Zadruzi prerasla je u opštu svađu. Naime, pored toga što su se glavni akteri ove svađe - Teodra, Đekson i Anđelo raspravljali sve vreme, u svađu su se uključili i ostali zadrugari koji su po ovom pitanju imali jasan stav.

Foto: TV Pink Printscreen

I dok je Đekson sve vreme pričao kako ne želi da spava pored Jelene Golubović, niti da bude žrtva Teodorinog i Anđelovog raskida, Saški Karan je prekipelo jer je Ranković rekao da će joj izbaciti krevet, pa ga je napala.

PROČITAJTE JOŠ: DOĐI DA TE NABODEM U GLAVU! Đekson i Anđelo se žestoko posvađali, uletelo obezbeđenje!

Foto: TV Pink Printscreen

- Slušaj ti mali picopevcu, nemoj ti da se kačiš za mene. Bolje ti je da ćutiš. Ja se tebe ne bojim. Ova mala te zajebava ovde, nemoj da histerišeš na druge - vikala je Saška na Anđela, dok je Đekson nastavio da priča svoju priču.

- Očigledno je da vi hoćete da se pomirite pa zato nećete da se pomerite. Ti nisi normalna, Anđelo nije kriv. Ti si kriva. Nemoj da lupaš gluposti, retardirana si. Neću da se svađam danas zbog slave. Neću njega da diram, ti si sve ovo napravila - vikao je Đekson na Teodoru, a sa njegovom izjavom da je Džehverovićeva kriva za sve složili su se i Sloba i Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja nisam kriv zbog vašeg raskida. Neće mene mala Teodora da prebacuje gde ona hoće. Neću da spavam pored Jelene Golubović, hoću svoje mesto - dodao je Đekson.

Celu svađu možete pogledati u video-snimku:

Autor: Pink.rs

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Đekson

'