AKTUELNO

Onda su se uključili i ostali zadrugari!

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

U sledećem klipu Stanija Dobrojević je kritikovala kod Marka Markovića zadrugarke koje komentarišu odnos nje i njega na loš način.

Foto: TvPink Printscreen

Jedna od pomenutih bila je i Aleksandra Subotić, a ona je dala svoj komentar na Dobrojevićevu.

Ja znam šta je Stanija pričala. Ona to priča naglas da bih ja odreagovala. Između mene i Marka nije bilo ništa, niti bih ja balavila. Ja sam odnos sa njim, drugarski, i te kako objasnila. Ja sam sa njim odnos presekla. Ovo je Stanijina igrarija - izjavila je Aleksandra.
Ljuba je ovde dobra sa Minom i sa Majom. Rekla mi neka osoba da mi spremaju spletku. Maja tera svoje, Mina se izjasnila, Zorica rekla da imamo blagoslov, a onda za stolom rekla da se sve to odnosilo na Lunu i izbor potrčka - prokomentarisala je Stanija.

Pročitajte još: DRŽALA JE INICIJALE OŽENJENOG MUŠKARCA IZNAD SVOJE GLAVE: Zadrugari raskrinkali SVE TAJNE Ane Korać, ona nije znala šta ju je snašlo! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Zorica Marković je takođe želela da da svoje viđenje na situaciju.

Stanija je Stanija, meni vrlo dobro poznata. Lepo se igra. Ne može ništa da prođe dok mene ne spomene. Samo nastavi da se igraš. Maja je aktuelnija od tebe. Da nema ovog dečka, šta bi ti radila ovde? Stanči, nemaš priču, igraj igru sa ovim dečkom, nek te češka. Na kraju će ostati suva k*rca, jer nisi prebolela Tomovića, ja ti želim svu sreću - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Onda je Maja Marinković opet optužila Marka Markovića da flertuje sa njom, kao i ranije u toku noći, a on je još jednom naglasio da se samo šalio sa njom, a zatim su Ljuba Pantović i Stanija ušle u verbalni sukob, gde je Pantovićeva ponovo naglasila da se igra sa Dobrojevićevom.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Aleksandra Subotić

#Ljuba Pantović

#Maja Marinković

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević

#Zorica Marković

'