AKTUELNO

Zadrugari su ostali zatečeni ovim izjavama!

Dragana Mitar i njen bivši ljubavnik Pavle Jovanović nisu u dobrim odnosima od kada je on saznao za njenu izjavu da je on "niža klasa", kao i od kada je javno otkriveno da je ona nakon njega imala još jednog ljubavnika koji joj je za rođendan poslao tortu sa šifrovanom porukom.

Tokom večerašnje emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do žestoke svađe među njima tokom koje su otkrili nove detanje njihove komplikovane veze.

Svi se spdaju sa tobom, moji prijatelji su gledali kako te j*bem kao konja! Trčiš kao ker! Ti si za mene ker, kerina! Nisam htela da ti se javim, a onaj što mi je poslao tortu mi kaže da ti se javim. Ja se sprdam sa tobom, klošaru! Najveća greška si mi! - urlala je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Zašto si onda zvala da mi se izviniš? Posle toga si me videla u klubu i poljubila si me! Ti dolaziš u moj klub sa dečkom , a muž ti je u separeu pored! - odgovorio joj je Pavle.
Izneo mi je informacije o Siniši i Torti, opsednut si njima! A kada je Siniša došao pobegao si u drugu sobu! P*čko jedna raspala, klošarčino jedna, s*rem ti se u usta! Smrdljivo govno lažovsko! - nastavila je Dragana.

Pavle je otkrio da je Draganin muž za prošlu Novu godinu zvao sa njenog broja i da je on tada došao ispred njihove svađe, ali da Siniša "nije smeo da siđe".

Foto: TvPink Printscreen

Kažeš da tvoje dete ne poznaje ni mene ni njega (drugog ljubavnika), a onda dete dođe i kaže njegovo ime Drvetu mudrosti - rekao je Pavle.
Pa nije rekao tvoje, eto koliko si bitan! Da Torta uđe on ne bi postojao više - razbesnela se Dragana.
On dolazi i mene pronalazi ispred kluba. Sanja je dobila broj telefona i njegovu sliku sa ženom, a onda je sve naloge obrisao da se sakrije. Tu šifru što je pisala na torti si prvo meni pričala, pa onda njemu - dodao je Pavle.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: Zorica imala KOŠMARE, PA SE ZABRINULA ZA PORODICU, Ljuba pokušala da je razuveri! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'