AKTUELNO

Opasno su se posvađali prošle noći.

Nemanja Đerić Đekson, sinoć je izjavio kako je Anđela Veštica i dalje zaljubljena u njega i kako on može sa njom da spava kad god poželi. Ovo je Anđelu jako pogodilo, a nakon što je u radionici bila veoma nervozna, otišla je u sobu za rehabiltiaciju, gde je plakala.

Foto: RTV Pink

Da bi je malo smirili, ostali zadrugari, pomislili su da bi bilo najbolje da razgovara sa reperom. Kada je Đerić otišao u prostoriju gde se ona nalazila, Anđela je odbijala da razgovara sa Nemanjom.

Foto: RTV Pink

On je k*rac. On je mene uvredio! Ja ne mogu da ga gledam očima, koji cinik - rekla je Anđela Slobi koji se nalazio sa njom u tom trenutku.

Foto: RTV Pink

Kada ja ugledala Đeksona na vratima sobe za rehabilitaciju, Anđela Veštica, molila je Slobu da ne ide od nje, jer ne želi da razgovara sa reperom.

Ti si loš čovek! Šta hoćeš? Rekao si za stolom sve što si imao! Da sam zaljubljena u tebe, nikad ne bih rekla Mini: Idi budi sa Đerom! Znaš šta je ljubav? To su Sloba i Luna! Što si došao? Da me povrediš još više? Pričaj, šta hoćeš? Kaži u kameru: gov*o sam! - rekla je Anđela Đeksonu.
Đeksone pusti me, rekao si svoje, pokazao si svoje lice i to je to! Nisi ispao šmeker! Ti na mene skačeš! Ti si pokazao svoje lice večeras! Idi! - završili su razgovor Đekson i Anđela.

PROČITAJTE JOŠ: NEĆE VIŠE DA ĆUTI! Đekson progovorio o MINI, rekao kako ga je MOLILA da budu u vezi! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Anđela Veštica

#Rijaliti Zadruga

#Đekson

'