AKTUELNO

Rijaliti par se svađao i prošle noći.

Noćas je došlo do nove svađe između Teodore Džehverović i Anđela Rankovića, ovoga puta raspravi nije bila prisutna njena majka Gordana Džehverović, koja takođe živi pod krovom "Zadruge".

Foto: RTV Pink

Ja ne znam šta hoću! Jedan dan hoću ovo, drugi dan hoću ono. Ja nisam svoj! Ne znam šta da radim! Pogotovu sa tobom! Ok, nećemo biti zajedno! Kao da je prvi put da raskinu momak i devojka, koga boli ku*ac! Raskidaju, mire se, je*u se, ostavljaju ljudi žene i decu i nastavljaju svoj život - rekao je Anđelo.

Foto: RTV Pink

Pevačica smatra da je Anđelov glavni problem što voli kratke veze i da na taj način želi često da osvoji što više devojaka kako bi sa njima mogao da bude u emotivnoj romansi.

Ovo je život sa tobom! Ne veza! Ja ne komentarišem tvoje devojke. Takav si, kakav si! I to je to! Ne poštujem to što si išao od jedne do druge, ja pričam sad o našoj vezi - izjavila je Teodora.

Foto: RTV Pink

Ti ćeš sutra Anđelo imati decu, kao što je tebe tvoja majka rodila. Treba da voliš tu decu. Treba da ga posavetuješ, a pre svega da voliš tu osobu - upitala ga je pevačica.

Foto: RTV Pink

Ja najbolje znam to "napraviti dete i otići", zato nemoj o tome da mi pričaš - ljutito je izjavio Anđelo.

Posle rasprave sa Teodorom, Anđelo je razgovarao sa njenom majkom Gordanom Džehverović, a svađu ovih ukućana i sve što se desilo nakon toga, možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Teodora Džehverović

'