AKTUELNO

Posvađali su se oko toga ko više voli ovonedeljnog vođu!

Naredna tema koja se povela u Beloj kući jeste podela budžeta ovonedeljnog vođe Mirka Gavrića. Vladimir Tomović ustao je i prokomentarisao mišljenje zadrugara da je ispao dvoličan prema Mirku, budući da je iznosio različito mišljenje tokom sastanka i van njega, kako su tvrdili.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam za Mirka rekao da se boji da iznese svoje mišljenje, da je miš. Mirko je hteo da se oduži za neke stvari koje sam ja uradio za njega. Mirko i ja nismo prijatelj, niti smo neko ko će biti prijatelji. Ali i te kako mi je bolji on ovakav, nego neki lažni prijatelji ovde! Miljana, ti meni kažeš da on meni nije prijatelj, kakav si ti prijatelj, a ti si ga na ta vrata oterala? On je primio anesteziju, on je kažnjen 50. 000 prošle godine, nije lud da se zameri Miljani, Saški ili meni - izjavio je Tomović.
Luna i ja nismo mogli da ga probudimo iz kreveta, bio je u strašnoj depresiji. Odlazila sam kod njega u pab, da ga podignem malo. Ja volim Mirka od svih vas najviše, ja sam mu to i rekla, da me nervira jer ne iznosi mišljenje - odbrusila je Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'