AKTUELNO

Elektra Elite noćas je spektakularnim nastupom zatvorila EuroPrajd, koji je bio održan na beogradskom stadionu "Tašmajdan".

Pored brojnih izvođača, poput Senidah, Angelline, Sare Jo, MC Sajsi i drugih, organizatori manifestacije transrodnu pevačicu su ostavili za kraj jer je za njeno pojavljivanje vladalo ogromno interesovanje. S druge strane, kada se pojavila, ona je šokirala publiku.

Video: Privatna arhiva

 Naime, Elektra je ponela toaletu u bojama srpske zastave, te je bila okružena privatnim obezbeđenjem koje je uvek prati u stopu, samo što je ovog puta pojačala ekipu radi sigurnosti i bezbednosti. Pred nastup, on je na društvenim mrežama najavila gostovanje, a snimak je oborio rekord pregleda.

Video: Privatna arhiva

- Srbijo, da li smo spremni? - napisala je ona. Čak ni kiša nije sprečila ovaj spektakl koji su svi čekali, pa je publika s nestrpljenjem čekala njen koncert u pola dva iza ponoći. - Šta reći osim da sam zaista očekivala toliku pomamu i posetu jer su mi ljudi pisali iz raznih krajeva poslednjih dana. Znala sam da ni ružno vreme neće smetati jer svojim koncertom ostavljam samo jednu poruku, a to je ljubav i sloboda - obratila se transrodna pevačica, koja je nedavno objavila duetsku pesmu "Mama" sa Minom Vrbaški u ušla u trending istog dana u nekoliko zemalja.

Video: Privatna arhiva

Autor: Pink.rs