AKTUELNO

Nakon što je MUP zabranio održavanje Parade ponosa, šetnje u okviru "Evroprajda", Elektra Elitr rešila je da maksimalno isprovocira javnost.

Uoči koncertnog dela, koji će se održati 17. septembra na stadionu "Tašmajdan", ona je napravila opštu pometnju novim snimkom. Iako će se u subotu naći na istoj sceni sa Senidah, Sarom Jo, Angellinom, Editom, MC Sajsi i drugim brojnim izvođacima, transrodna pevačica rešila je da pruži odgromnu podrškh LGBG populaciji. 

Foto: Privatna arhiva

U toku današnjeg dana osvanuo je video na You tubu, na kojem Elektra trči na obali mora, sa sve istetoviranom rukom na leđima sa simbolikom naše države - dignuta tri prsta. Ovaj snimak izazvao je burnu reakciju javnosti, te je Elektra, pored pozitivnih komentara naišla i na teške osude. Međutim, očigledno je to ne zanima jer ima samo jedan moto - ljubav i sloboda.

Velika mi je čast što ću gostovati na Bslgrade Europride 2022 i poenta je da širimo ljubav i dobru muziku. Od mene očekujte svetski nastup, a svi ljudi dobre volje su dobrodošli. Nije ni vreme, ni mesto za mržnju već samo dobro društvo. Vidimo se u subotu na Tašmajdanu, voli vas i ljubi vaša Elektra Elite - istakla je ona za medije.

Ona će premijerno izvesti i novu pesmu "Mama" koju je snimila sa Minom Vrbaški, s kojom je za samo nekoliko sati ušla u trending u svim zemljama.

Autor: pink.rs