AKTUELNO

Elektra Elite ima dupli razlog za slavlje, a da je veliki džek dokaz je sinoćni provod u jednom prestoničkom lokalu na nastupu Maje Berović.

Naime, transrodna pevačica rešila je da se počasti izlaskom u grad kako bi proslavila trending u nekoliko zemalja u koji je ušla novom pesmom "Mama" koju je snimila sa Minom Vrbaški, a potom i da se zagreje za nastup koji će održati u subotu na Tašmajdanu povodom Prajda.

Foto: privatna arhiva

Pevačica je, u stilu velike zvezde, u klub stigla u društvu nove drugarice Mine Vrbaški, sa sve privatnim obezbeđenjem koje je prati u stopu. Za stolom ju je čekao bivši zadrugar Nikola Đorđević, a ubrzo se pridružila i njegova rijaliti cimerka Deniz. S obzirom na to da je za njenim stolom bilo dvadesetak prijatelja i saradnika, ona nije štedela te je poručivala najskuplja pića, predjela, glavna jela, a u jednom trenutku stigla je i torta. Prema našim saznanjima, Elektru je ovo kratko zadovoljstvo košta oko 3.000 evra, što je inače u Beogradu retkost da neko toliko novca potroši za tri sata provoda.

Foto: Pink.rs/A. Nikolaevna

Međutim, poznato je da ona nije sitničar i da je uvek spremna da dobro počasti ako joj je lepo. A da je bilo lepo, pogledajte na snimcima koji su nastali sa lica mesta.

Video: privatna arhiva

Video: privatna arhiva

Video: privatna arhiva

Autor: pink.rs