AKTUELNO

Bila je iskrena do srži.

Tokom emisije u kojoj su gledaoci imali priliku da zadrugarima postave pitanja, jedan od gledalaca poželeo je da Zorica Marković otkrije mišljenje o svakom zadrugaru ponaosob, ali da u tome bude surovo iskrena.

Foto: TvPink Printscreen

Eto, a taman smo počeli lepo - našalila se Zorka neposredno pre nego što je počela da komentariše zadrugare
Za Lunu i Slobu sam mislila dok sam gledala vani da sve foliraju i da je sve isplanirano pre nego što su ušli. Sada sam promenila mišljenje, Sloba je divan i smatram da Luna treba malo da spusti loptu i ne treba da bude dominantna nego da pusti njega malo da to bude - posavetovala je Zorica mladi par.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorica je prema mlađim zadrugarima bila blaga, a posebno je ishvalila Teodoru Džehverović za koju je rekla da smatra da će uspeti u životu i da je puna energije. Od mladih zadrugara najmanje reči hvale dobila je Sanja Stanković za koju je rekla da njen bombastičan izgled ne prati energija, te da je smatra "tunjavom".

Saška Karan odlično igra igru, ali smatram da je preterala u ovom rijalitiju i to sam joj i rekla, mora malo da spusti loptu - prokomentarisala je Zorica Sašku.

Foto: Printscreen

Dalje, Zorica je rekla da najviše od svih voli Viktoriju, ali da joj njeno ponašanje nije jasno. Iako je bila u lošim odnosima sa Lepim Mićom priznala je da u ovom rijalitiju nemaju problema za sad, a čitavo njeno izlaganje možete pogledati u videu ispod.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'