AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Izbacivanje", a voditeljka Dušica Jakovljević je ugostila bivšu zadrugarku i pevačicu Sandru Čaprić u studiju. Nominovani za izbacivanje su Dia Kostić i Filip Car

Pevačica je ovom prilikom, pustila uživo u programu glasovnu poruku koju je dobila od Janjuša, a ticala se svega što je iznela.

Slušaj seljanko jedna iz Ivanjice, nemoj da me uzimaš u usta nosata kravetino jedna raspala. Je l' ti je jasno, nosato go**o jedno smrdljivo? Nemoj da me uzimaš u usta smećarko jedna. M*š u pi**u maetrinu ti i tvoji natpisi. Nemoj da ti je**m mater kad mi spomeneš nekog od mojih. Ti si dno dna od pevanja. Skini mi se sa ku**a - glasila je glasovna poruka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne može da me dotakne vazduh. On je želeo zlatnu koku, a pošto Maja ne može da priušti tolike pare, a ja imam mnogo para od pevanja. Ja vozim, ja zarađujem, imam porodicu, vaspitana. On nema kučeta, mačeta, on je nesposobnjaković. Uvek je pričao da će mi biti menadžer - rekla je Sandra.
Vi ste se tada družili - rekla je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je tada zabolelo, sada ne može. Pljuje mi po porodici, a ovamo dete, pa i ja sam nečije dete. Ja sam njegovo dete prihvatil. Ja njemu želim svu sreću sveta - rekla je Čaprićeva.
Koji je tvoj sledeći korak - pitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Pinkovo dete, ja sam odavde potekla. Ja moram da komentarišem nekoga gde sam bila - rekla je Sandra.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: Pink.rs

#Zadruga