AKTUELNO

Haos na raspodeli!

U toku je podela budžeta ovonedeljnog vođe Mateje Matijevića. Sledeći mali budžet je dobila Dia Kostić. Nakon toga je mali budžet dao Sanji Grujić, kojoj je svoje mišljenje sasuo u lice. Takođe, Nevena Savić je dobila mali budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Dia će dobiti mali budžet. Smatram da 95 posto stavri koje si rekla su laž. Niti znam kako se zoveš, niti znam kada ti je rođendan. Demantovana si u mnogim stavrima koje si ovde rekla. Celo ovo tvoje učćešće mi govori da je sve ovo neka zavrzlama. Prilikom raskida sa Luksom se navodi da si zbog njega izgubila glasače i da je on kriv. Sve ti se stavlja pod sumnju! Gledam te, ne znam da li te vidim ili me oči varaju. Nisam te video u nekim drugim situacijama da nekom drugom radiš o glavi. Nismo razvili neki odnos i smatram da je ovaj mali budžet opravdan - rekao je Mateja za Diju.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja će da dobije mali budžet. Sanja je neko ko je mene crnio i namazao go*vnima. Bili smo nekada dobri a nekada i loši. Da si mi gotivna, jesi. Ali tvoja nervoza.. Imaš tako kada ustaneš na levu nogu. Ti si me us*ala kada si delila mali budžet. Mi nismo komunicirali dobar perio rijalitija. To i je mali bužet. O tebi mislim da nisi krektna u prijatljskim odnosima. Da bi vratila Gruji, ti udariš na svoju drugaricu. Ti jesi zanimljiva, jesi inteligenta. Mislim da imaš ozbiljnu dozu kvarnoće u sebi. Mislim da ovde ploviš jako dobrom vodom. Mislim da onaj postupak koji govoriš da ej greška je izvuklo ono kako ti funkcionišeš - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nevena, mali budžet. Nevena, mislim da si ovako u odnosu sa Zolom u početku bila ozbiljan folirant. Umešala si se u jaku priču sa Miljanom. Mislim da ti se Zola sada jako sviđa. Milsim da si dosta lažna za iovih devet meseci - rekao je Mateja.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.