AKTUELNO

Haos u najavi!

U toku je spektakularna "Zadrugovizija - Karaoke show" na velelepnom imanju u Šimanovcima, a nakon Anđele Đuričić, na redu je bila Milana Šarac Mima. Ona je iz balona izvukla numeru Harisa Džinovića "Dajte vina, hoću lom".

Mima je svojim početkom izazvala totalnu pometnju, jer su svi zadrugari skočili da je podrže, dok se njen momak Nikola Grujić Gruja smejao i pevao zajedno sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Njen nastup možete pogledati u nastavku. 

Nenad Aleksić Ša je dobio reč kako bi prokomentarisao Mimin nastup.

E ovako, što se tiče večerašnjeg nastupa, moram da pohvalim tvoj izgled. Scena ti baš, baš stoji. Stvarno je izvođenje bilo na nivou. Bez zezanja, bilo je stvarno super - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo mi znači tvoje mišljenje - rekla je Mima.
Ti si baš muški iznela celu priču. Mislim da si među favoritima večeras - rekao je reper.
Dok je Mima pevala, stizale su mi ponude od Grka. Sviđa mi se ova Haris Džinović, helijum varijanta. Dao ti je autorska prava da okačiš. Severoistočna i severozapadna obrva su top - rekao je Filip.
Bitno je da si imala pozitivnu energiju. Žao mi je što se tvoje učešće svelo na Grujas, kao i njegovo na Mimas. Ni jedno niste pokazali ništa drugo. Nikada nisam videla da je neko izgubio brak i postao ljubavnica, bez energije. Ja sam više energije imala sa ponijem. Greota da je pukao jedan brak bez emocija - rekla je Sanja Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Odlično izgledaš, nemam zamerku ni za tvoje učešće, boriš se za ljubav - rekla je Milica Kemez.
Pozdrav za Boru - nasmejala se Mima.
Grujo svako dobro, izdrži, a ove seven dejs varijante po Budvi, možeš uvek da nađeš - rekla je Milica Kemez.
Šta da ti kažem, ja mislim da ću da se trzam noću od tog tvog glasa, kao da deru jarca. Ne znaš da pevaš, šta, nije strašno! Nastavi da pevaš, ako voliš, jer ti radiš sve što voliš, ali Gruju ne voliš. Prestani da ga fejkiraš, ali ti želim puno sreće - rekla je Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Grujo, šta ti kažeš na ovo - pitala je voditeljka.
Nema mi veze sa vezom ovaj njen pozdrav. Ona ne demantuje ovo što je rekla Zorica, nego kaže da nemam komentar - rekao je Gruja.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.