AKTUELNO

Nije ih štedeo iako se poznaju!

U novom izdanju emisije ''Pitam za druga'' na RED televiziji gost je bivši zadrugar Edis Edo Fetić, koji je progovorio o svim aktuelnostima iz ''Zadruge 5''.

Foto: RED TV

Evo je ovom prilikom opleo po Filipu Caru i Dalili Dragojević, sa kojima je inače prijatelj van rijalitija.

Filipa Cara znam iz izlazaka. Dobar je momak, uopšte nije ta priča. Stalno je on pa on, al to je nromalna stvar za momka od 27 godina koji želi da se dokazuje. Bili smo na večeri, pa izlazak , pa smo baš zaglavili. Od Dalile nisam ovo očekivao da napravi. Bio sam dobar sa njom unutra, sreli smo se napolju Dejan ona i ja u jednom tržnom centru, ne znam šta joj se desilo unutra, mislim da je pobedila ta želja za rijalitijem. Ona će sve da uradi zarad pažnje, tu ne vidim ljubav, ona je posle Carevog vraćanja Maji bila sa Dejanom, čak i imala odnose, ušla bi i lagano sa Anđelom da je hteo. Bio sam protiv toga da je želela nešto sa Karićem, niko nije mogao da me ubedi. Da je Stefan želeo, verovatno bi se to desilo. Ona je ušla da pravi priču očigledno - priča Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Kadar ih definitivno vraća u vezu, odnosno rivalitet. Takmiče se jedno protiv drugog, ko će da drži glavnu reč za stolom, to je ozbiljno takmičenje. Dalila je naša Bosanka koja jako dobro palaca jezikom, ali i Filip se ne da. Oboje su neispravni - zaključio je Edo.

Foto: RED TV

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.