AKTUELNO

Pokazao se u pravom svetlu.

Nemanja Đerić Đekson je još pre početka "Zadruge " bio u ljubavnom odnosu sa Anđelom Vešticom. Njih dvoje su se u rijalitiju opet spojili, a u tom zanosu strasti imali su čak i seksualni odnos.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, Đeksona to nije sprečilo da baci oko na Anđelinu blisku drugaricu Minu Vrbaški i da sa njom započne novu priču. On je ovog jutra svoja razmišljanja podelio i sa ostalim ukućanima, a objasnio im je i na koji način sada gleda na Anđelu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović, Pink.rs

Mi smo ostali u tu nekoj kombinaciji, napravili neki šou. Međutim, ona je mene izdala kod drugara, ukrala mi par stvari- to me je smorilo. A ja neću da budem sa njom, mislim jeb*te Anđela Veštica - izjavio je Đekson aludirajući na to da Anđela nije devojka za vezu.

On je potom dodao i da mu je "Mala Mina udobna" i da voli te "debeljuškaste" devojke, kao i da mu ne smeta što je ona Anđelina drugarica. Nakon razgovora sa ukućanima, Đekson je ušao u kuću gde je počeo da spopada Minu i ljubi je po vratu, nakon čega joj je predložio da legnu zajedno u krevet.

Foto: Printscreen

Mina i Anđela očigledno ne znaju na koji način Đekson govori o njima iza leđa i za šta ih smatra, ali verujemo da će biti veoma interesatno kada za to saznaju.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - Narod pita

#Zadruga - RTV Pink

'