AKTUELNO

Stigla je u pravom trenutku!

Takmičari su iskoristili momenat da u emisiji ,,Pretres nedelje" razreše sve nedoumice i konflikte koji su danima tresli Zadrugu. Voditelj Milan Milošević je tim povodom stigao u Belu kuću, a na red je došla i Ivana Šopić kada je reč o raspodeli budžeta.

Ona je priznala da je vratila novac koji joj je Vladimir Tomović uručio nakon što je uzeo deo budžeta koji mu ne pripada, ali da ga se ubrzo i rešila.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni Vladimir uvek pomogne, a sad da ga napadam zbog ovoga... Ne znam. Ja lično nikada tako nešto ne bih uradila, ali Vladimir kad je uzeo novac, dao je meni neki deo. Mene je grizla savest, pa sam vratila. Ali, oni meni uvek pomažu tokom cele nedelje! Ja ne osuđujem nikoga ko je to zadržao, jer će ti ljudi meni da pomognu. Lakše mi je bilo da se otarasim tih para - rekla je Ivana.

Međutim, Lazar Čolić Zola je imao potrebu da se obrati Stefanu Miloševiću i nagovesti mu da nije imao hrabrosti da se suprotstavi Vladimiru, budući da je sa većinom zadrugara imao nepotrebne sukobe.

Ja sam samo hteo da kažem da niko od vas iz ekipe nije smeo da se suprotstavi Vladimiru! - obratio se Zola Stefanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića nije mogao da prećuti to što je od njega čuo, pa mu je žestoko uzvratio, a onda je Miljana Kulić pokušala da ga napadne braneći svim silama svog miljenika.

Ti pričaš o drugima, a prvi nisi smeo da ga osudiš! - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto Zolu uzimaš u usta?! Zašto on da osuđuje?! - napala ga je Miljana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Rijaliti Zadruga

'