AKTUELNO

Bilo je veselo tokom prošle noći!

Kako koja žurka u "Zadruzi", tako su ukućani sve opušteniji. Sinoć za vreme slavlja rođendana Baneta Čolaka, bili su veoma veseli u pabu. Može se reći da je najviše uživala Maca Diskrecija, koja je sve vreme bila u centru pažnje.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je krenula njena pesma - Diskretno, svi su se zbunili i pitali: "Ko peva ovo?", bilo je i komentara: "Gasi ovo s*anje!", ali je Maca nastavila da igra na sred paba svoj vreli ples, a pesmu je jedino prepoznala Luna Đogani, koja je počela sa Macom da se veseli.

Foto: TvPink Printscreen

Pošto se sama istakla, svojom igrom, ostale ukućanke su počele da se vrzmaju oko Mace! Tačnije oko njene pozadine. Prve su se oslobodile Luna Đogani i Teodora, koje su krenule u napad Macine guze.

Foto: TvPink Printscreen

Taman, kada su se Luna i Teodora odmakle od Macinih atributa, istima je brže - bolje dotrčala i Smilja Janković, koja je takođe bila očarana pozadinom Mace Diskrecije, pa nije mogla da se suzdrži.

Foto: TvPink Printscreen

A na kraju, u đuskanju na rođendanskoj žurci Baneta Čolaka, Maci su se pridružili njeni stari i veoma dobri prijatelji - Marko i Divna DNK.

POGLEDAJTE: NJOJ SE NIJE NADAO! Baneta sačekalo specijalno rođendansko iznenađenje! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#Smilja Janković

#Teodora Džehverović

'