AKTUELNO

Bilo je veoma burno tokom žurke prošle noći.

Tokom žurke koja je bila prošle noći u "Zadruzi 2" sve vreme osećala se tenzija između Zerine i Baneta koji je pokušao da napravi ljubomornom bivšu devojku tako što je plesao sa Marijanom Zonjić.

Foto: Rijaliti Zadruga

Kada mu to nije pošlo za rukom, on se obratio Ervinu Mujakoviću i poručio mu da otera Zerinu od sebe ukoliko mu se obrati, a kroz nekoliko minuta nastala je prava drama u dvorištu kada je Čolak počeo da pravi haos. Kada su ga ukućani odveli u radionicu kako bi ga smirili, Bane je počeo da baca sve pred sobom, zbog čega je završio iza rešetaka.

Foto: Rijaliti Zadruga

Foto: TV Pink Printscreen

O situacijama sa žurke bilo je reči i ovoga jutra kada je Bane Čolak otišao kod Bore Santane i Mikija Đuričića u sobu za rehabilitaciju, a zbog iste teme bilo je rasprave i sa Marijanom Zonjić u sobi za izolaciju koja je pored. Tom prilikom ovoj ukućanki sa kojom je potrčko ove nedelje, Bane je govorio gotovo iste reči kao i Mikiju koji ih je sve vreme slušao.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam napolju kad god popijem uvek imao probleme zbog nje. Ljudi su hteli da me biju, da me gepekuju. Sve zbog nje. Ona uzme krišom... Svako sr*nje koje sam napravio, već je izašlo. Marijana je igrala samo pored mene, života mi. Sve vreme je igrala i ona i Nataša Moskva - pričao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: ČOLAK UHVAĆEN U LAŽI: Dorotea ispričala sve o PIPKANJU, Miki ustanovio da je Bane SVE LUĐI I LUĐI! (VIDEO)

I da sam se poljubio sa Marijanom, šta je problem? Da li se ona (Zerina) ljubila sa ovim likom (Vladom), jeste! Ne znam šta je problem? - govorio je Bane.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Bane Čolak

'