AKTUELNO

Veselo!

Aleksandra Vasković, žena popularnog pevača Leksington benda Bojana Vaskovića porodila se jutros i na svet donela dečaka! Aleksandra, koja je inače doktorka, i Bojan, već četiri godine su u braku u kojem su dobili naslednicu Anđelinu, koja ih je neizmerno usrećila.

Ove večeri, Bojan sa brojnim prijateljima i kolegama sa estrade proslavlja dolazak naslednika na svet. Inače, pevač je nedavno rekao da će odabir imena za dečaka prepustiti svojoj supruzi, a kako smo saznali, oni su odlučili da im se sin zove Mihajlo.

Foto: Pink.rs/K. Davidović

Na slavlju su se našli Dejan Matić, Ilda Šaulić sa suprugom Bojanom, Sale Tropiko kao i Boban Rajović, koji je imao želje za Bojanovog naslednika.

Da mali Mihajlo bude bolji od oca, to mu nije teško (smeh). Poželeo bih mu svaku sreću, da izraste u jednog divnog čoveka, da prestigne uspeh svog oca, to će mu biti teško. Nisam hteo majicu da mu cepam jer čujem da su mu već cepali, želim Bojanu da uživa u budućnosti sa sinom i ćerkom - rekao je Boban Rajović, koji će ove večeri otpevati svoj veliki hit "Usne boje vina".

S obzirom na to da su mnoge kolege poželele da Mihajlo nadmaši oca u svemu, upitali smo Bojana šta on misli o tome.

Ja bih voleo, iskreno, kažem, svaki roditelj bi to voleo. Supruga je dobro, zna da slavimo večeras, ali telefon nije kod nje, pa joj ne šaljem slike - rekao je Bojan

Foto: Pink.rs/K. Davidović

Delić atmosfere sa proslave pogledajte u nastavku.

Autor: K.D./N.V.

#Bojan Vasković

#Proslava

'