AKTUELNO

Domaći pevači ponovo su dali svoj sud kada je muzički talenat Stanije Dobrojević u pitanju.

Mnogi pevači sa domaće javne scene nisu bili oduševljeni vokalnim sposobnostima Stanije Dobrojević kada su letos čuli njenu prvu pesmu "Glavni akteri". Bilo je dosta onih koji su poručili starleti da se okane pevanja jer u tome nije dobra, ali ih Dobrojevićeva nije poslušala, naprotiv.

Foto: YouTube screenshot

Stanija je redovno pohađala časove pevanja, a izgleda da se njen trud isplatio, budući da njeno pevanje u novoj duetskoj pesmi "Na kraju balade" koju je snimila sa Markom Vanilom, prema njegovim rečima, sada svi hvale.

Foto: Screenshot

Ovaj dvojac promovisao je svoju novu pesmu u emisiji "Nedeljno popodne kod Lee Kiš" i tada je Marko objasnio kako su reagovali njegovi prijatelji iz sveta muzike kada su čuli kako to Stanija peva.

Pesma joj je baš dobro legla, da su je čak moji prijatelji koji su je čuli upoređivali sa afirmisanim pevačicama koje dugo traju i mnogo dobro pevaju. Nisu mogli da veruju da je to njen vokal. Neka se ljudi sami uvere kako je Stanija vežbala i kako zna da peva - poručio je Vanila dok ga je pevačica pažljivo slušala.

Foto: Screenshot

Nakon što je Marko nahvalio svoju koleginicu, i Stanija je objasnila zbog čega sada bolje zvuči.

Dobro, ova pesma mi je više legla, bilo mi je lakše da je otpevam nego svoju prvu pesmu "Glavni akteri"  - objasnila je Dobrojevićeva.

Kako atraktivna brineta zvuči u novoj pesmi poslušajte u priloženom video-spotu:

Autor: D. Tanasijević

#Lea Kiš Jokić

#Marko Vanila

#Stanija Dobrojević

#pevač

#pevačica

'