AKTUELNO

Dali su svoj iskreni sud o svemu!

Održane su još jedne nominacije u Beloj kući! Zadrugari su morali da odaberu koga će od dva potrčka nominovati za izbacivanje i poslati u duel sa takmičarem koji je dobio najmanje glasova publike ove nedelje.

Foto: TvPink Printscreen

Ovonedeljni vođa Lepi Mića za potrčke je odabrao bivše verenike Aleksandru Subotić i Davida Dragojevića i tako ostale zadrugare stavio na test u kome su pokazali čiju stranu podržavaju u sukobu, Aleksandru ili Dragojevića i Anu Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj Ognjen Amidžić se priključio zadrugarima posle dužeg vremena, a oni su ga dočekali sa oduševljenjem, pa je dobio i aplauz. Miki Đuričić, koji je započeo glasanje, imao zanimljiv komentar na komplikovane odnose u kojima se nalaze zadrugari:

U svakom odnosu ima dve verzije priče, kod nas ima četiri: Aleksandrina, Davidova, Ljubina i Karađorđeva - šaljivo je prokomentarisao Miki isprepleten odnos u kojima se ovi ukućani nalaze, pa zasmejao zadrugare.

Iako je iskritikovao Subotićevu i naveo da je jako sujetna, Đuričić se ipak odlučio za Davida, za koga takođe nije imao reči pohvale, kako bi Aleksandra dobila priliku da se bori u rijalitiju za honorar i bolji život za svoju ćerku.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra je odlučila da danas ne komentariše tokom nominacija, kako ne bi ulazila u sukobe sa zadrugarima.

Foto: TvPink Printscreen

Karađorđe Subotić, Aleksandrin otac, nominovao je Davida, ali je naglasio da ceni njega, kao i njegovu majku Biljanu Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Savo Perović, kome mnogi zameraju na tome što nije dovoljno aktivan u rijalitiju, održao je mini govor u kome je objasnio sve greške koje su pravili i Aleksandra i David, pa je dobio aplauz od ukućana. Luna Đogani ga je pohvalila što se aktivirao, hakon čega je iznela svoj stavi o situaciji između bivšeg para:

Meni je ova priča već dosadila, a tek je treći dan - rekla je blogerka, a ukućani su joj dobacili da sada zna kako je bilo njima u prvoj sezoni zbog njene priče sa Slobodanom Radnovićem i Kristinom Kijom Kockar.

Savo je glasao za Davida, Luna za Aleksandru.

Foto: TvPink Printscreen

Ana Korać, Davidova sadašnja devojka, iznela je svoj stav:

Davida ne bih mogla da pošaljem nikada u zatvor. O Aleksandri nemam lepo mišljenje, ali joj želim svu sreću. Želim joj da prvo raščisti sve odnose sa mamom i tamo i svu sreću na svetu - rekla je Koraćeva.
Puno ti hvala, baš mi znači - ironično joj je odgovorila Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ljuba Pantović, Aleksandrina majka, iznela je svoje dobro poznate stavove kojih se drži od početka rijalitija i ponavlja ih svakog dana. Iznela je da misli sve najgore o Davidu, a iskritikovala je i svoju ćerku Aleksandru i poručila joj da treba češće da sluša svoju majku. Nominovala je Davida.

Foto: TvPink Printscreen

Pre odlaska na kratku pauzu, rezultat glasanja bio je neizvestan. Jedan glas više imala je Aleksandra. Zadrugari su su nastavili da iznose svoje mišljenje i glasaju.

Stanija Dobrojević podržala je svoju prijateljicu Aleksandru Subotić i dala joj savete kako da nastavi da se ponaša, a za Davida je rekla da je prodana duša. David je dobacio posle svih Stanijinih pohvala da će se njih dve okumiti. Dobrojevićeva je takođe poručila Subotićevoj da se nada da joj neće okrenuti leđa i da će ostati prijateljice. Kako je ponovila Aleksandrinu tužnu priču, Ljuba Pantović, koja je u večitom sukobu sa Stanijom, odbrusila joj je nekoliko puta.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Najšokantnija nominacija bila je nominacija Lepog Miće. On je odlučio da nominuje Davida jer se iznervirao zbog komentara zadrugara:

Napravili ste od čoveka koji je bio ikona za sve vas u najvećeg Indijanca, a od žene koju ste mrzeli sveticu - besneo je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Većinom glasova zadrugara, prvi nominovani učesnik bio je David.

Ništa, idem malo da odmorim u zatvor. Hvala svima koji su glasali i nisu. Nemam ništa protiv - rekao je David.
Ljudi su još jednom pokazali da su neiskreni i da su čopor. Što se mene tiče sve okej. Malo su me iznenadili sa tim što su poslali Davida - rekla je Subotićeva.
Ja sam zaista u šoku posle ove nominacije. Dali ste Aleksandri adut u ruke - rekao je Mića, pa ušao u sukob sa njom.

Publika je takođe glasala za svoje favorite, a najmanje glasova ove nedelje dobio je Marko Stolić i on će otići u duel sa Davidom Dragojevićem.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pročitajte još: JEDVA DOČEKALA DA ALEKSANDRA NAPUSTI IZOLACIJU! Čim joj je videla leđa, Ana se uputila kod Davida, pa uradila OVO! (VIDEO)

Šta nas još pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'