AKTUELNO

Članovi žirija su Emiliji dali korisne savete kako bi što bolje pokazala svoj neverovatan talenat.

Emilija Boškić dolazi iz Mrkonjić Grada i prvo je otpevala je "Više nisi moj" od Ane Stanić. Nakon ovog nastupa Emilija je dobila tri stolice.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Za svoje drugo predstavljanje Emilija je odabrala pesmu od Britni Spirs "I'm not a girl". Ovog puta Leontina je dala svoj glas, ali Goca nije, tako da će se Emilija boriti u baražnom delu emisije.

Foto: TvPink Printscreen

Šta ti se dogodilo, Emilija? Jesi li se ti zaljubila? Kabast ti je engleski, netačna si u melodiji. Ne znam šta se dešava sa tobom, ti si pevala vanserijski. Ova druga pesma je potpuni promašaj za tebe, jer nije pesma za tebe. Molim te da se skoncentrišeš! Ona je meni toliko draga, ja sam u njenu pojavu na sceni i u njeno pevanje zaljubljena - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

- Svima naiđe dan kada nismo u raspoloženju. Hoću da joj kažem da mislim da je pogrešan izbor pesama za šesti krug. To su lepe pesme, ali ti ne možeš da pokažeš svoj kapacitet - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

U prvoj pesmi si imala dobru energiju, ali pogrešne tonove. Energija odlična, ali nažalost sve okolo ne. Ja shvatam tvoju zbunjenost. U drugoj pesmi si mi bila preslatka. Potpuno si mi to bila ti i taj čaroban osmeh - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Emilija Boškić

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'