AKTUELNO

Ovo su samo neki od fotografija i snimaka koji su vas oduševili prethodne nedelje!

Omiljena rubrika ljubitelja rijaliti formata Zadruga,  "Viraliti" , ovoga puta je posvećena je dvojici momaka koji važe za najduhovitije u Beloj kući, a ove nedelje potpuno su osvojili društvene mreže!

Marko Janjušević Janjuš je jedan od ukućana, koji u svakoj sezoni ostavi pečat svojom duhovitošću i koga rado publika voli da gleda u raznim situacijama. Filip Car, takođe, jedan od omiljenih učesnika pete sezone, bez obzira na turbulentan život koji vodi, uspeva da zasmeje naciju svojim izlaganjima i ponašanjem.

Bivši prijatelji, pokorili su internet i zasmejali publiku gotovo do suza!

Foto: Pink.rs/J. Simonović

Poznato je, da Filip Car nije ljubitelj kućnih poslova i često nalazi sijaset opravdanja, često i zdravstvenih, kako se ne bi bavio spremanjem Bele kuće. Fanovi su na Instragramu napravili snimak i poistovetili se sa njim. Ovako izgleda jedan dan, kada zadrugar ipak uradi nešto i padne sa nogu od umora.

Video: Instagram.com

Takođe, Filip Car, poznat po maratonskih izlaganjima, originalnim poređenjima, ali svakako i raznim odlukama, koje nekada donosi i više puta dnevno. Ovoga puta je osvojio internet zbog želje da pojača jedan od svojih poroka. Snimak koji sledi osvojio je društvene mreže!

Video: Instagram.com

Opšte je poznato da Car ima traume od mačaka, što je u nekoliko navrata bilo nešto najsmešnije kada je njegovo učešće u pitanju. Najverniji fanovi, kreirali su snimak u kome spominje svoje 'omiljene domaće životinje', koje na kraju klipa reaguju na njegovo izlaganje. Ovaj snimak je publiku nasmejao do suza!

Video: Instagram.com

Filip Car i Dalila Dragojević, od kada su stupili u odnos nakon njenog razvoda od muža, pa sve do dana danas, specifični su po svojim svađama i konfliktima, koji svavodnevno intrigiraju domaću javnost. Ovoga puta, publika je, zbog Filipovog vikanja, koje je preraslo u manir kada su svađe sa njom u pitanju, napravila snimak i poistovetila ovu situaciju sa svakodnevnicom kada su naše bake i deke u pitanju.

Video: Instagram.com

Sa druge strane, Marko Janjušević Janjuš, poznat po ironiji i sakrazmu, podelio je svoje nesvakidašnje iskustvo i zasmejao publiku do suza!

Video: Instagram.com

Košarkaš, pokorio je intenet ove nedelje i kada je njegov stajling u pitanju. Naime, u emisiji Pitanja novinara, tokom izlaganja Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, koji mu u poslednje vreme kako on kaže 'idu na živce', došao je na ideju da se našali i stavi 'silikone' i prošeta dnevnom sobom. Fanovi sa Instagrama dodelili su mu titulu 'najbolje ribe' u Zadruzi.

Video: Instagram.com

Pratite i dalje zanimljiva dešavanja iz Bele kuće uživo u uključenjima na televiziji Pink, na KlikTV-u, kao i na Zadruga kanalima na Vašim kablovskim mrežama, a sve što ste propustili možete pronaći na portralu Pink.rs, kao i na zvaničnom Jutjub kanalu Zadruge.

Autor: Jovana Matić Đokić