AKTUELNO

Ovo su samo neki od fotografija i snimaka koji su vas oduševili i nasmejali do suza!

Omiljena rubrika ljubitelja rijaliti formata "Viraliti" je pred vama! Ove nedelje posvećena je najaktuelnijim učeniscima pete sezone, koje svojim učešćem zaintrigirala publiku a tako i kompletnu javnost. Njihovi turbulentni odnosi, brutalni sukobi, teški emotivni brodolomi inspirišu fanove, koji svakodnevno na kreativan način pokazuju neku njihovu drugu stranu! Dalila Dragojević, Filip Car i Dejan Dragojević je čuvena trojika koja mesecima ne ostavlja publiku ravnodušnom, te je u ovoj rubrici apsolutno izdominirala!

Foto: Pink.rs

Dalila Dragojević mesecima osvaja srca publike svojom iskrenošću i neretko inspiriše gledaoce, te je neretko koriste za klipove iz svakodnevnice koja se dešava svakome od nas.

Video: Instagram.com

Gledaoci pa i zadrugari često komentarišu izlaganja Lepog Miće koji u jeku strasti nerazumno govori, kako bi što pre ispričao sve što ima. Jedan od klipova koji krasi ovonedeljnu rubriku je šala na njegov račun u kojoj Marko Đedović pred svima jasno stavlja do znanja da ga ništa ne razume. Ovaj video je sve doveo do suza!

Video: Instagram.com

Kao nepresušna inspiracija, Dalila je ovim snimkom napravila pravu pometnju na društvenim mrežama. Dragojevićka često ističe kako je majstor za šminkanje i negu ženskog lica, te je napravila jedan kiks koji fanovima nije promakao. Zadrugarku su uporedili sa ptičicama iz poznatog crtanog filma!

Video: Instagram.com

Ljubavna priča pomenutog trougla i dalje osvaja naciju na razne načine, te su se fanovi ovoga puta našalili na temu peckanja Dejana Dragojevića, koji je često bio izložen proizivkama na račun ponašanja prema svojoj bivšoj ženi. Ovo je jedna od slilka koja je osvojila internet i govori više od hiljadu reči.

Foto: Instagram.com

Dejan Dragojević nakon potpunog prekida kontakta sa svojom bivšom ženom prepustio se komunikaciji i druženju sa cimerkama, te su fanovi ovoga puta napravili šalu i na njegov račun, pa nas podsetili na momente kada se poistevećujemo sa određenim slučajnostima.

Foto: Instagram.com

Video koji je izazvao dosta smeha je sledeći u nizu koji opisuje mnoge od nas kada se nađemo na nekom okupljanju u kome bnismo preterano zainteresovani. Dalila Dragojević je i ovoga puta poslužila kao inspiracija.

Video: Instagram.com

Pratite i dalje zanimljiva dešavanja iz Bele kuće uživo u uključenjima na televiziji Pink, na KlikTV-u, kao i na Zadruga kanalima na Vašim kablovskim mrežama, a sve što ste propustili možete pronaći na portralu Pink.rs, kao i na zvaničnom Jutjub kanalu Zadruge.

Autor: Jovana Matić Đokić

#Zadruga