AKTUELNO

Ovo je samo deo snimaka koji su vas oduševili i nasmejali do suza, a ukoliko ste propustili da ih vidite, možete ih pogledati baš ovde!

Omiljena rubrika ljubitelja rijaliti formata Zadruga, "Viraliti" , ovoga puta je posvećena trenutno najaktuelnijim zadrugarima, koji svojim učešćem ostavljaju bez daha kako publiku, tako i kompletnu javnost.

Svakodnevno zadrugari zasmejavaju publiku, a ove nedelje su ljubitelji Tvitera i Instgarama imali dosta materijala. Zanimljiv momenta se desio sinoć kada je u Belu kuću ušao Nenad Aleskić Ša uz pesmu ''Lagan'', a faca Tare Simov je nasmejala sve:

Video: Instagram.com

Sukob koji se desio između Krleta i Mensura je takođe nasmejao gledaoce pogotovo kada je Krle krenuo da skida jaknu da se obračina sa Mensurom, a fanovi su imali materijal za zabavu:

Video: Instagram.com

Marko Osmakčić je u kupovini mnoge podestio na detinjstvo kada sa spiskom krenete u kupovinu, a ne znate ni šta kupujete. Tako je on sve vreme zapitikivao ljude šta je šta pa je na Instagramu izazavao lavinu smeha.

Video: Instagram.com

Filip Car je neizostavan član viraliti rublike. Njemu se ove nedelje desilo nešto čemu se nije ni nadao. Kako je krenuo da se ogleda u ogledalu, on je pipnuo nešto i drmnuo ga je elektricitet, pa je napravio facu kao da ga je drmula struja i tada je nastao ovaj klip:

Video: Instagram.com

Lepi Mića je poznat po svojoj jutarnjoj rutini kada svakodnevo pliva u bazenu. Jedno jutro je iznenadio sve jer je temperatura bila u debelom minusu, a on je i dalje plivao, ali izleda da mu je bilo hladno jer je nakon toga krenuo da viče što su fanovi iskoristili:

Video: Instagram.com

Deniz Dejm svaki dan iznenađuje sve svojom pojavom. Ona je tokom emisije u kojoj se vodila jedna žestoka tema, tražila reč od voditelja Milana Miloševića. Deniz upošte nije kometarisala temu, već je ustala da traži farbu za kosu, što je sve nasmejalo.

Video: Instagram.com

Dejan Dragojević nasmejao je sve u snoćnoj emisiji kada mu je novinar Darko Tanasijević postavio pitanje kako se oseća nakon svega što se izdešavalo, a Dejan je u sekundi odgovorio : "Kao deda Pera" što je izazvalo lavinu smeha kako u Beloj kući tako i na Instagramu.

Video: Instagram.com

Nenad Aleksić Ša je razgovarao sa mnogim zadrugarima kada je ušao sinoć u Belu kuću. U toku razgovora sa Dalilom Dragojević u pušionici on je napravio foru koja je svima bila smešna samo Dalili ne.

Video: Instagram.com

Pratite i dalje zanimljiva dešavanja iz Bele kuće uživo u uključenjima na televiziji Pink, na KlikTV-u, kao i na Zadruga kanalima na Vašim kablovskim mrežama, a sve što ste propustili možete pronaći na portralu Pink.rs, kao i na zvaničnom Jutjub kanalu Zadruge.

Autor: N.B.