AKTUELNO

Dalila progovorila o pozivu sa ocem, ali nije priznala da je pozdravio njenog bivšeg muža.

U Beloj kući, uveliko traje Igra istine. Nikola Grujić postavio je pitanje Dalili Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

O čemu si pričala sa ocem i šta ti je rekao o odnosu sa Carem? - pitao je pevač.
Da, pričala sam sa njim. Čim sam ga ugledala, krenule su mi suze. Odmah mi je rekao da ne plačem nego da slušam šta ima da mi kaže. Rekao je da ne može da shvati da sam oprostila sve one stvari, dao mu je pogrdan epitet, a on nikada ne govori ružne stvari. Za Filipa mi je rekao 'skloni se od tog klošara, ne znam šta tražiš sa njim'. Naveo je da je dva puta bio u Hitnoj pomoći... Svaki loš postupak je njemu direktan nož u srce... Pitala sam i šta je sa kućom, kaže da je bio tamo. Nema potrebe da krijem ništa. Zamolila sam ga, da na sve ovo gleda malo drugačije, da je ovo zatvoren prostor i da nikada napolju ne bih praštala ono što praštam ovde. Rekla sam Anđeli da sam imala neki loš osećaj i eto saznala sam da mu nije bilo dobro. Umem da naslutim mnoge stvari. Sa Filipom znate kakva je situacija... Smatram da ne možemo da se pomerimo jedno od drugog, jako je teško. Radićemo na svemu. Posle poziva smo sedeli napolju i popričali smo... Svaki otac koji je normalan, isto bi svojoj ćerki rekao. Da je Filip imao poziv sa majkom, sigurno bi sada bio u depresiji jer bi ona dosta drugačije govorila u odnosu na prijatelje i oca - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Imate pet meseci da se pokažete u normalnom svetlu. Imate grupu 'Cedevita' čiji smo video gledali i vašu ljubav kako izgleda. Zamislite da postoji neka suprotna stranica, koja pravi samo vaše svađe. Kako bi bilo ocu tvom da gleda ili njegovoj majci, nije to normalno. Imate vremena, pokažite se, budite normalni. Na vama je da pustite te vaše strasti i ludila... Pokažite ljubav i niko od vaših neće imati kud, prihvatiće odnos... - dodao je Miki.
Svesna san toga, iskreno. Znam ja da se njemu srce cepa kada me vidi u takvim stanjima, takože nije normalno da opraštam sve - nastavila je Dragojevićka.
Imate skoro 30 godina, niste mali. Zreli ste ljudi, morate da zaustavite taj bes i nenormalno ponašanje - dobacio je Đuričić.
U pravu si. Znam i da je on u pravu. Ne mogu protiv sebe da idem, stvarno ne mogu. Da li će me sve ovo naterati na propast, ja ne znam. Ne mogu da se sklonim od njega. Bila sam sama, došao je, zamolila sam ga da ode, ali je ponovo došao. Da mi uvek pričamo normalno kao što smo malo pre, nikada ne bi imali problem - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo će pući kao balon, od toga nema ništa. Kada se budu rastali, neće se nikada sastaviti. Ovde niko ne vidi ništa, napolju je sve drugačije - dobacio je Mića.
Mićo, niko ne želi da vidi svoje dete u nervnim rastrojstvima - rekla je Dalila.
I Stefan i Jovana su imali velike svađe, ali napolju su sve rešili i sada imaju lep i normalan odnos - dobacio je Car.
Normalno je da majka nikada neće gledati greške svog sina već samo suprotne strane - izjavila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije isto Mićo, moj otac je meni kao prijatelj, a mama je ceo svet. Kada ona stane ispred mene od metar i šezdeset kao da je div ispred mene - rekao je Filip.
Logično je da bi njegova majka želela Princezu za njega, ali nije ni on Prinsa iz Monaka - dobacio je Đedović.
Moj otac ne želi Princa, samo nekoga ko će da me poštuje i voli, uvek je govorio neka bude i sirotinja samo neka me voli i neka je dobar - nastavila je Dalila.
Da sama ja bio na mestu Dalilinog oca, ne bih rekao da sam klošar, nego mnogo gore. Potrudiću se i zbog nas i zbog naših roditelja da budemo okej i da unormalimo odnos - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.