AKTUELNO

Večeras u emsiji "Amidži šou" nekadašnji partneri Dalila Dragojević i Filip Car otvorili su dušu Ognjenu Amidžiću i progovorili o svom odnosu.

Na početku emisije, Dalila je priznala da je izrazila želju da ponovo gostuju u emisiji jer smatra da je sada Filip drugačiji.

Čovek je drugačiji skroz, opušten, nema više laži, stezanja koje je imao prošli put - rekla je Dalila, na šta je Filip imao štošta da kaže.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa, kako se uzme, šta ja znam. Malo je sam opušteniji što se tiče neke igrice, ali ništa specijalno. Sada sam slobodan, nemam devojku, ali imam simpatiju. Simpatija mi je Dalila (smeh)! Šalim se. Ona mi je na momente draga i simpatična, ali to su samo momenti.
Laže. Imali smo igricu u Zadruzi, ispričao je sve lepo o meni, sve što misli, a imenovao je Gruju. Ništa mu ne verujem. Čovek koji nema pojma šta radi, kako se ponaša, spušta se, grabi za svakom... To nisam znala o njemu. Ponaša se kao klinac od 19-20 godina - ubacila se Dalila.

Filip se takođe dotakao njihovog nedavnog razgovora u izolaciji.

Ono jedno veče se onako omaklo u izolaciji, bila je neka energija... Bila mi neka prijateljica u izolaciji, došli do Dalile, ona odreagovala kao kod babe da sam je doveo - rekao je Filip, koji je potom istakao da se ne bi pomirio.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih bio ponovo sa njom, iskren sam. Kada bih mogao promeniti nju i vratiti vreme, da je ona drugačija, možda bi sada u drugom smeru pričali.

Kaže da je Dalila nekada bila drugačija, a da je prestala da mu se dopada onda kada je počela da se menja.

Bila je totalno drugačija. Sećam se, na početku kada je Dejan imao napade na Staniju i Janjuša, ona je bila kontra od svega toga, odisala je pozitivnom energijom. Sada na momente odiše svim lošim, a na momente... - rekao je Filip, sa kojim nije bila saglasna Dalila.
Sve je kontra. Da, bio bi sa mnom ponovo, sve što imam mu se sviđa, ništa ne bi menjao kod mene, jedino mu smeta što sam na momente ista kao on. On voli te koje mu podilaze, ja nisam takva. Ja ne bih ponovo bila sa njim, ne postoji ni jedan procenat. On ponovo pokušava da se uvuče, da se šlihta, da me nasmeje, da ima komunikaciju, ali mu ne uspeva. Nek je živ i zdrav majci svojoj.

Autor: D.T.