AKTUELNO

Šok!

Tokom "Nominacija", zadrugari su birali između Anđela Rankovića i Anđele Đuričić, voditelj Milan Milošević dao je reč Stefan Krstović Krle:

Foto: TV Pink Printscreen

Počeću od Anđele, svi su prvo mislili da je luda, a sada je kao normalna, mislim da lažu, u četvrtak su svi pričali sebi u bradu da nije normalna, ja sam mislio da stoji iza onoga što kaže. To što drugi kažu da treba da se ugledaju na nju, oni to samo kažu, a ne ugledaju se. Tako da, devojka jednostavno je na mestu, u vezi nje i Mateje neka ostanu prijatelji, ako treba nešto da se desi neka se desi napolju, a ne ovde. Što se tiče Anđela, sve devojke kažu da bi ga želela, a sve te devojke kada izađu imaju momke od 35 godina, on je dobar i pametan, ali nisu navikli na njega, ove devojke nemaju ovakvog momka napolju. Što se tiče njega, treba da bude poželjan, na mestu je, pre svega pamatan i normalna. Kulturan je, ne želi da svađa sa ljudima, to mi se sviđa, poslaću Anđela - izjasnio se Krle.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je reč dao Sandri Rešić:

Što se tiče Anđele, jedva sam čekala da je komentarišem. Posle onog klipa sam počela da se posmatram, tražila sam ti manu i skontala sam da si pre bila katarstofa, a sada sam promenila mišljenje. Sada sam došla u fazu da čujem njen glas i pomislim "ako Anđela, je*i mamu". Mislim da si jako pametna, držiš se odlično, mislim da si takva i kući. Nema tu puno promene ponašanja. Ti si jedini čovek koji treba da ide uzdignute glave kroz ovu kuću, sviđa mi se tvoj odnos sa Matejom, ti si tu, stabilna si. Čak mi i tvoj glas više nije iritantan. Jedini si čovek o kom nemam zamerku - ispričala je pevačica, pa počela da komentariše Anđela Ranković:

Foto: TV Pink Printscreen

On je neko o kome imam dobro mišljenje, lepo smo se družili. Neprijatno mi je da pričam o našem odnosu, pecka me nekada ovde, budi mi nekada krivo, ja uvek ućutim. Ovde smo u okej odnosima, zaslužio si da sve lepo pričam o tebi, ali poslaću tebe u izolaciju - rekla je Sanda Rešić sa knedlom u grlu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: N.V.