AKTUELNO

Otvorila dušu!

U toku je emisija "Narod pita". Usledilo je novo uključenje za večeras.

Foto: TV Pink Printscreen

Pozdrav, Marija sa Vračara ovde. Najbolje bi bilo da se dobro nahrane, odmore pa onda da dođu i da gostuju jer je ovo nepoštovanje gledalaca. Pohvalila bih Moniku, jako je lepa, vaspitana, kulturna, ispoštovala je svakog gledatelja koliko je mogla, nije uzela telefon u ruke. Zaista je predivna - započela je gledateljka.
Htela bih da pitam Paulu, zna li ko su Buba i Jala? Dala bih ti savet da vodiš računa kako se ponašaš, da ne bi završila kao njih dvoje. To kako se ti ponašaš i ta tvoja nekultura prema Tv Pinku je katastrofalna. Ovo nije zlonamerno, nego dobronamerni savet, oni koji te savetuju ne rade to dobro - dodala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko je bio vaš favorit, Marija? - pitala je Šopićka.
Razočarala sam se u mnoge moram priznati, ali ja Mikija gotivim, tako da se radujem novoj Zadruzi, imaću odmah favorita u startu - odgovorila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Prikazan je prilog, kompilacija odnosa Paule, Frana, Anđela i Sanje Stanković.

Da li misliš da bi vaš odnos uspeo da se on nije naglo okrenuo ka Ivani Marinković? Šta vas je to zbližilo? - pitala je Ivana.
Mislim da ne bi, jer smo mnogo različiti. Bio mi je simpatičan, kratko je to trajalo i sa moje i sa njegove strane - rekla je Hublinova.
Bili ste par koji se brzo zbližio, šta misliš da li je Fran patio, mnogi gledaoci su to tako videli? - nastavila je voditeljka.
Ne bih komentarisala njegove reakcije zaista - odgovorila je Paula.
Misliš li da te je voleo? - pitala je Ivana.
Ne! Možda kao prijatelja, kao osobu, ali kao ženu ne! - jasno je rekla Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Monika, koje je tvoje mišljenje na ovu temu? - pitala je Šopićka.
Ne znam, ne mešam se. Nemam mišljenje zaista. Sada da ona ima dečka bilo bi drugačije, a onda me nije zanimalo. Sa Vladimirom mi je odnos koji je bio ispravan - rekla je Monika.
Mislim da se Paula najmanje kaje zbog toga, zašto misliš da to nije uspelo napolju? - dodala je voditeljka.
Mnogi su uradili sve da bi ih razdvojili još u rijalitiju - ubacila se Monika.
Misliš li da je odustao od tebe zbog tvog ponašanja posle Zadruge? - zapitala se Ivana.
To je očigledno, mi nismo imali komunikaciju još pre nego što je izašao, posle se tako i nastavilo. Mislim da mu nisam bila igra - navela je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga