AKTUELNO

Šok!

Večeras u Šiša baru, voditelj Milan Milošević, za početak ugostio je Dalilu Dragojević otvorila je dušu i ispričala je kako se sada oseća, kao i kako danas gleda na celokupnu situaciju:

Da li si ti carica sada? - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako sada kažem, znam u kom će se to kontekstu shvatiti. Osećam se nekako slobodno, to mi je na prvom mestu. Mogu da uradim šta želim, da neće niko komentarisati. Naravno, neki komentar će me ujesti, ali opet. Nekada sam vraćala, a sada sam ispunjena, nervozna sam. Mislila sam da će neko ući, ali uglavnom sam super - rekla je Dalila.
Dejanovi me najviše nerviraju. Sinoć sam se najviše iznervirala, kada su bili on i Filip u nekom tom klinču. Znam ja sve Milane, čula sam. Sam taj potez da me ti upoređuješ nakon što sam ja iznela šta volim sa mojim mužem, i onda on ustane sa tako nekim komentarom. Kad je Dejan sinoć aplaudirao i rekao bravo kolega, ja sam se šokirala. Kad se spradamo, zna se kako se sprdamo. Kad je neka ozbiljna tema, zna se kako se radi. Međutim, verovatno je njega povredilo što je to Dejan. Ja ne mogu, na dva fronta sam - rekla je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas je kao metak odjeknulo to što te je Dejan počupao - rekao je Milan.
Nisam se tome nadala, ustala sam od stola i osetila sam da me neko vuče. On se meni nasmejao kad sam ga pitala što je to uradio, kao što i uvek radi. Filip me je posle laktom zakačio, pa mi nije jasno šta se dešava sa njima. On me je ponizio najviše, ako sam ja prihavtila to da sam pogrešila, to je moja stvar. Ne znam kako bi se ponela da sam u njegovoj situaciji. Filip ne zna više ni šta hoće. Danas hoće ovo, hoće ono, traži moju reakciju. Doveo je Miljanu da peva namerno, jer sam ja spavala. Najbitnije je da sam ja srećna - rekla je Dalila, pa ju je utom Milan pohvalio da stvarno izgleda srećna.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao mi je smej se smej, i stao...Nastavila sam da pevam tu pesmu. Lepo mi je sa ljudima sada. Čak eto i Dejan je počeo da se smeška i da komunicira sa ljudima. Ne voli on Matoru, ne mrzi je, ali mu ne prija. Vidi da je ona uz mene u svim postupcima. Što kažu u vatru u vatru, u vodu u vodu. Njemu je krivo to što je ona rekla da ćemo mi ići svugde. Ja Matoru stvarno volim i prija mi njeno društvo. Sve mi je lepo, stvarno mi je lepo. Strah me je tih nekih padova, kojih će biti, ali se kontrolišem. Poslednji put sam se isplakala sa Stanijom pre nego što je izašla. Krivo mi je zbog onog našeg sukoba, a krenulo je sve zbog one izjave ''ker na papiru''. Ona je mene gledala očima kao da me neko skroz razume, a da ne mora ništa da mi kaže. Isplakala sam se, zaplakala sam i kad je stiglo pismo da napušta Zadrugu. Meni je sve to sa Miljanom smešno, jer se uvek setim svih žena koje se bora sa time napolju - rekla je Dalila, pa je nastavila:
Nestalo mi je snage. Prva neka eksplozija je bila onda kad sam rekla da sam ja kriva. Tada sam rekla šta mi je bilo na duši, sve što mi je rištilo. Mojem ocu i mojoj majci nije bilo lako kada su slušali izjave da sam ja kao dobrodošla ili nisam...To su stvari koje bole moje roditelje. Šta sam ja to od njega napravila loše? Pa ništa. Trudila sam se da nikad ne oseti manjak pažnje. Sad želim da pobeđujem u svemu. Prvenstveno sebe, pa onda ostale. Bolelo me je kad mi neko kaže da sam loša, a ja bih ti krvi dala da treba, to svi znaju ovde - rekla je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Žugić

#Dalila Dragojević