AKTUELNO

Spomenula nove detalje!

U Šiša baru, Dalila Dragojević otvorila je dušu Darku Tanasijeviću o odnosu sa Filipom Carem, Majom Marinković ali i o Dejanu Dragojeviću, svom bivšem mužu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila se osvrnula na njihov odnos posle svega, prvi razgovor koji su obavili nakon kraha braka kao i na mnoge zajedničke uspomene.

Obavili smo taj razgovor, kad tad bi došlo do toga. Kad sve zbrojiš ipak sam ja bila sa njim pet godina i sve smo zajedno gradili, a sve se tako završilo. Nemam još uvek snage da pričam sa njim na tu temu. Skrene mi misli i ja tada upadnem u depresiju, ali ume da me vrati na neki period koji je bio lep i onda se ja ne smejem. Kada nominuje, vidim da ne vređa ljude ali može da ih spusti, drago mi je kada vidim da je dobro. Danas mu je teško, jer je nedelja i ne voli nedelju jer smo se uvek posebno radovali prvom snegu, ukrašavali našu kuću, trudili se da nam bude lepo. Još jedan razlog je što je kao mali išao kod svoje bake na nedeljni ručak, a godinama nije bio, ali ne bih sada to komentarisala. Imam nekada osećaj kao da i dalje smem da mu prebacim nešto, kao da je on mene povredio a ne ja njega. Samu sebe iznenadim. Eto juče, kada je nosio džakove ovim novim devojkama, ja sam poludela i rekla sam mu to. Naravno da mi je rekao da nemam prava na to i u pravu je. Sama sam se začudila odakle mi to, stvarno nisam normalna. U više navrata kada on meni želi da pomogne njemu taj njegov čopor ne dozvoljava to, Sandra, Đedović, Ana Apasojević. Meni nije jasno recimo to Đedovićevo ponašanje, ne znam čemu sve to. Nikada o njegovom životu nismo imali prilike da čujemo ništa, a sve ume da komentariše. To je taj krug ljudi koji kao da su zaljubljeni u njega, pa mu ne dozvoljavaju da bude realan, oni ne mogu da mu budu iskreni prijatelji. Đedović koji vređa moje roditelje, a znam koliko oni vole Dejana i dalje, ne mogu da budu pravi prijatelji. Zbog toga je Dejan i rekao da će ostaviti njih zbog mene... - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga