AKTUELNO

Nove prepirke!

Emisija "Narod pita" je u toku. Pušten je prilog o odnosu Milana Jankovića Čorbe, Maje Marinković, Teodore Bilanović i Marka Janjuševića Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana je pozdravila novog gledalac koji je čekao na vezi.

Dobro veče, Lazar iz Kraljeva. One su bile moji favoriti. Voleo bih i ja da uđem u Zadrugu. Nemam pitanje ali bih voleo zaista da ih upoznam uživo. Slao sam ja poruke Kristijanu i nikada nije video do sada - rekao je gledatelj.
Slobodno sada pošaljite, on je tu, pogledaće - ubacila se Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Interesantno mi je bilo ovo iznenađenje, prvi put sam videla vaš odnos uživo, prihvatila si izvinjenje? - rekla je Ivana.
Prvi put jesam, da nije imao pogrešne poteze, bilo bi drugačije. Ja osećam i sledim to, ubeđena sam da me ne voli. Neću da se prvim, dala sam šansu, po Kristijanovom izlasku sam osetila bezveze vajb. Pamtim sitnice zaista, kada sam htela da uzmem medu, on je hteo da ga uzme za sebe - navela je pevačica.
Kada je prvi put izašao poklonio je njemu zato je on tako reagovao, nakon toga kada je diskvalifikovan dao je njoj - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti je Čorba možda gledao kao konkurenciju? - pitala je voditeljka.
Ne mislim da je to loše, oni se nisu razdvajali, a onda sam došla ja. Ne možda kao kokurencija, ali prepreka, neko je bio tvoj sto posto i onda sam ja naišla. I ja bih bila ljubomorna da se razumemo - odgovorila je Kristina.
Da li misliš da je htela Kristijana, da li biste se družili da on nije bio sa njom? - pitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bi sigurno, ali mislim da bi bilo isto ovako. Mislim da nije kriva, da nema nikakve veze, to je sve njihova odluka, ne može tu niko da suflira- rekla je Bilanovićeva.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga