AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Darko Tanasijević nastavio je da postavlja pitanja Dejanu Dragojeviću.

Hajde da pričamo o gostovanju u Amig show-u. Tumači se na mnogo načina, kad su žive emisije bio si samouveren, žurtar i nisi se libio da izneseš stvari na Dalilin račun. Zanimljivo je da si se odmah posle emisije snuždio i vratio pokunjen, a samo sad ili dva šočeo da plačeš i upao u minus fazu. Šta se dešava? Kako da te doživimo i shvatimo? - pitao je Darko Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

To ti je trenutak kad budem pod gasom i sve mi se nakupi, vidim njeno lažnu crtu kojom pokušava da me ponizi i da prdstavi nešto da valja, što ne valjda. Ja sam takav, pa sam takav. To su trenutci kad imam potrebu da joj sve saspem u lice i nastrljam na nos, kao onaj šlag. Sa svim što mi se dešava smatram da sam srećan i da nema potrebe nekog ko je u blatu da guram još više. Sve je ona zaslužila i ono polivanje je najmanje što sam mogao da joj uradim - govorio je Dejan.
Sutra da gostujete kod Ognjena da li bi joj opet namazao šlag? - upitao je Darko Tanasijević.
Verovatno bih joj namazao. Svaki put kad bih došao u situaciju da joj pokažem koliko je mene bolelo, uradio bih. Čisto da joj vratim bar ćošak za ono što je ona meni uradila. Ja nisam prvih sedam dana da prođem kroz kuću, dok sam sebi nisam objasnio da nisam kriv - dodao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalilin i tvoj odnos je vrlo intrigantan, čuli smo izlaganje u toku radijske emisije, gde je osetila potrebu da ti se izvini za sve što ti je uradila, kako komentarišeš njen gest? - pitao je Darko Tanasijević.
Ja njoj ne verujem nijednu reč, kad bih bio gladan i donela bi mi, proverio bih šta je u hrani. Ušla je u neki fazu, da li je izašla iz ludila, pa uviđa, ali nije svesna šta je uradila. Ne verujem joj jednu sekudu, sad da padne ispred mene mislio bih da laže - nastavio je on.
To iz tvog iskustva? - pitala je Dalila.
Je l' si me ti šutala dok sam spavao? Ne smatram to kao izvinjenje, niti da može preko noći da se promeni, više je to žal za Filipom. Treba da me izbaci iz videokruga, ja nju izbacujem. Ona se sad opet priključuje da komentariše mene, a juče je rekla da je izbacim. Ne verujem joj, sve je vrsta laži, minupulacija i tako će ostati do kraja - rekao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga