AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Stefanu Kariću.

U dosta stvari se slažem sa Filipom, pa i Janjušem. Ova situacija gde Dalila prebacuje Filipu u kome je lrevetu spavala podseća me na situaciju i Dejana kad je prebacivala za nudle i Staniju - govorio je Stefan.
To sam ja hteo da kažem - dodao je Car.
Pa i on je ostavio devojku kad je ušao - ubacio se Mensur.
Zbog Čaprićke - rekla je Irma.
A Čaprićku je ostavio zbog koga? - dodao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ja ništa zbog nje nisam radio i nisam se promenio - dodao je Car.
Svoje ropalitete... Ne može da se poredi - potkačila je Dalila.
Po meni mislim da nisi toliko srećna koliko pričaš. Mislim da ti je Filip došao kao kec na dest. Vi niste rešili ni jušerašnji problem.Tebi niko nije rekao da ne odgovaraš na pitanje i da ne ulaziš u sukobe, ali svakodnevno -
Ako sam ja nju podržao i da ostavi Dejana i ako se nosim zajedno sa njom... Da li mislite da sam trebao da je podržim juče u onom ponašanju? Ja da mogu da iskuliram ne bih ušao u ovaj odnos - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Posmatrajući Filipa, mislio sam da je Dalila da je neko ko zna da zavrti nekom glavom. smatram da je Filip mnogo iznad onoga špto je mislio da je ona. I jedno i drugo imaju dozu glasa da su ljudi hipnotisani. Filip svesno komentariše mene, on njoj ne veruje. iz neverovanja ograđuje sebe... Danas, sutra da se desi on je ispao čist, nije dao da vređa mene. Čim dirneš nešto, device, oni će da laprdaju u prazno. Nema poverenja u nju, on će reći nemoj tako bilo mi je žao momka i sa strane će ostati čist. Kad je ustao i rekao Sanji da mu je dala lopticu, on je rekao da je ona uradila mnogo gore, zunači većnapominje. Neću da komentarišem situacije, nego mi je smešno... Neću nikog da branim, neću mene neko da brani - pričao je Dejan.
Vi imate odsustvo obzira i odjednom naknadni obzir, a obzira nije bilo - rekao je Đedović.
Ja ne! Nemoj da pričate u množini! On se brani da je žrtvica i da je njemu nelogodno... Veliki moralisto - urlala je Dalila.
Ne smeta mi loše kad se obraća, u momentima kad treba. Smtrtam da je komunikacija između njih dvoje nepotrebna, ako se ne priča o nečemu što je bitno. Neke probleme ne možeš jednostavno da rešiš - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga